211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πέτρος Ιακωβίδης | Bραβεύθηκε ως «Τραγουδοποιός της Χρονιάς»

ο Πέτρος Ιακωβίδης φωτογραφιζεται ως καλυτερος τραγουδιστης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα μια επιτυχία για τον καλλιτέχνη 

Ο Πέτρος Ιακωβίδης αποτελεί έναν από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες της νεότερης γενιάς με κάθε του τραγούδι να μετράει εκατομμύρια προβολές στο YouTube και να αναδεικνύεται σε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της σεζόν, τόσο ραδιοφωνικά όσο και από το κοινό.

Δες επίσης: Γιάννης Πλούταρχος | Νέο videoclip για τον τραγουδιστή

Εκτός από τα δικά του κομμάτια, ο ταλαντούχος καλλιτέχνης υπογράφει και μερικές από τις επιτυχίες καλλιτεχνών όπως η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο STAN και πολλών ακόμη, αλλά και τα δικά του επιτυχημένα τραγούδια.

Δες επίσης: Λένα Παπαδοπούλου | Νέο videoclip για το τραγούδι «Έχω τρελαθεί»

Πρόσφατα, ο γοητευτικός καλλιτέχνης και δημιουργός ταξίδεψε στην Κύπρο όπου παρέλαβε το βραβείο «Τραγουδοποιός της Χρονιάς» στα Super Music Awards 2018, έναν από τους πιο δημοφιλείς μουσικούς θεσμούς της Κύπρου. Παράλληλα, πρόσφατα ολοκλήρωσε τις απόλυτα επιτυχημένες εμφανίσεις του με τη Νατάσα Θεοδωρίδου στο «Fantasia», ενώ συνεχίζει με ένα γεμάτο και απόλυτα δημιουργικό καλοκαίρι. Ο τραγουδιστής θα βρεθεί σε περιοδεία, όπου θα τραγουδήσει σε πολλές πόλεις και θα βρεθεί κοντά στο κοινό του για ακόμα μια φορά. Στο μεταξύ, το κοινό του στην Αθήνα φυσικά αναμένει τα επόμενα βήματά του σε κάποια μεγάλη πίστα.

Πέτρος Ιακωβίδης | Bραβεύθηκε ως «Τραγουδοποιός της Χρονιάς»

https://www.instagram.com/p/BkOCiuPn_hd/?taken-by=petros_iakovidis

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024