211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πέτρος Ιακωβίδης | Μαντεύεις για ποια έχει γράψει το “Κοριτσάκι μου”;

Πέτρος Ιακωβίδης εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Σίγουρα δεν μαντεύεις το πρόσωπο

Ο Πέτρος Ιακωβίδης συνεχίζει να μας χαρίζει πολλές επιτυχίες που αγαπιούνται ιδιαίτερα από το κοινό του και να παραμένουν αναλλοίωτες στο πέρασμα του χρόνου. Μια από τις πιο χαρακτηριστικές του επιτυχίες, που έχει κυκλοφορήσει εδώ και καιρό αλλά εξακολουθεί να ακούγεται και να αγαπιέται είναι το τραγούδι «Κοριτσάκι μου».

Δες επίσης: Fantasia | Ξαφνικό τέλος στη συνεργασία με τον ΝΙΝΟ

Ο καλλιτέχνης παραχώρησε μία συνέντευξη στο φινάλε της πρωινής εκπομπής “Καλοκαίρι μαζί στις 10” και στον Παναγή Τζωρτζάτο και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο κομμάτι αλλά και αποκάλυψε με αφορμή ποιο πρόσωπο το έγραψε.

Δες επίσης: Πύλη Αξιού | Πάολα – Γιώργος Παπαδόπουλος – Δήμος Αναστασιάδης μαζί!

Πέτρος Ιακωβίδης | Μαντεύεις για ποια έχει γράψει το “Το “Κοριτσάκι μου”;

Ο ίδιος αποκάλυψε λοιπόν ότι το “Κοριτσάκι μου” το έγραψε για την αδερφή του, και όχι για κάποια σχέση του, όπως θα πίστευε κανείς, ενώ επίσης ανέφερε τι θα πρέπει να έχει μία γυναικά για να τον κερδίσει και να είναι μαζί του. Επίσης, αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, διαψεύδοντας τις φήμες που τους ήθελαν τσακωμένους και επισήμανε πως οι δύο τους είναι πολύ καλοί φίλοι. Οι δύο καλλιτέχνες έχουν εμφανιστεί πολλές φορές στην πίστα του Fantasia μαζί.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024