211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πέθανε ο Τόλης Βοσκόπουλος

Τόλης Βοσκόπουλος εμφανισεις 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Σε ηλικία 81 ετών. 

Έφυγε από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς, σε ηλικία 81 ετών, ο Τόλης Βοσκόπουλος κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του στο Νοσοκομείο ΓΝΑ με αναπνευστικά προβλήματα, αφήνοντας το ελληνικό τραγούδι ακόμα φτωχότερο και βυθίζοντας στο πένθος την σύζυγό του Άντζελα Γκερέκου και την κόρη του Μαρία λίγες μόλις μέρες πριν από τα γενέθλια του (26 Ιουλίου).

Δες επίσης: Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους 

Γεννήθηκε στις 26 Ιουλίου του 1940 στη Μικρασιατική συνοικία της Κοκκινιάς του Πειραιά από Μικρασιάτες γονείς. H δισκογραφία του ξεκίνησε το 1967 με τον δίσκο «Αναμνήσεις» ενώ η τελευταία του δουλειά κυκλοφόρησε το 2009 με τίτλο το όνομά του. Τα τελευταία χρόνια, τον καλλιτέχνη βλέπαμε σε εμφανίσεις στο Baraonda, μία συνεργασία που είχε αγαπηθεί πολύ από το κοινό του. Εκτός από το τραγούδι, ο σπουδαίος καλλιτέχνης είχε διαγράψει σημαντική πορεία και στο θέατρο, τον κινηματογράφο αλλά και τη σύνθεση.

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

Πέθανε ο Τόλης Βοσκόπουλος

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, έκανε την εξής ανάρτηση στο Twitter για την απώλεια του Τόλη Βοσκόπουλου: «Ο Τόλης Βοσκόπουλος σφράγισε με τον δικό του αυθεντικό τρόπο τη λαϊκή μας μουσική. Έζησε όπως τραγούδησε, τραγούδησε όπως έζησε και με τον ίδιο τρόπο έφυγε: “ανεπανάληπτος”, όπως θα λένε για πάντα οι μελωδικοί του στίχοι. Η σκέψη μας στην οικογένειά του».

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024