211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πάρ το αλλιώς: Πότε κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

Πάρ το αλλιώς στιχοι Ελεωνορα Ζουγανελη
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια επιστρέφει δισκογραφικά με νέα δουλειά.

«Πάρ το αλλιώς» είναι ο τίτλος του νέου ολοκληρωμένου άλμπουμ που ετοιμάζεται να μας συστήσει η Ελεωνόρα Ζουγανέλη σύντομα και να μας χαρίσει μια νέα λίστα με τραγούδια που θα αγαπήσουμε πολύ και κυκλοφορεί περίπου τρία χρόνια μετά τον τελευταίο της δίσκο «Που με φτάσανε οι έρωτες». Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή, 2 Απριλίου 2021.

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια μοιράστηκε μέσα από το Instagram τον τίτλο του νέου δίσκου, που συνοδεύει με ένα μικρό κείμενο για τον νέο της δίσκο.

Δες επίσης: Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους 

«Πάρ’ το αλλιώς» 02/04/21 🎶
Αυτό που αγαπώ στα τραγούδια είναι ότι μου ξυπνούν μνήμες και έχουν την ιδιότητα να τα συνδέουμε με προσωπικές μας στιγμές και να μας ακολουθούν για πάντα. ❤️

Αποτελούσαν ένα χέρι βοήθειας στα δύσκολα, σαν κάποιος να μου φώναζε πάρ’το αλλιώς, μα και συγκλονιστική παρέα σε ώρες μοναξιάς.

Στο νέο μου δίσκο, διάλεξα τραγούδια που με έχουν αγγίξει, με έχουν κάνει να χορέψω και με έχουν συγκινήσει βαθιά. Τραγούδια που τα άκουγα στην πρώιμη εφηβεία μου και κάποια λίγο πιο μετά. Εκεί που όλα φάνταζαν τεράστια. Εκεί που οι πρώτοι έρωτες άρχισαν να αλλάζουν τον ρυθμό της καρδιάς, εκεί που οι πρώτες αλλαγές μου προκάλεσαν τις πρώτες μου ανασφάλειες. Εκεί που με πλήγωσε για πρώτη φορά η φίλη μου. Εκεί που δεν είπα ψέματα στην «κολλητή μου».

Μια εποχή που όλα αρχίζουν να ξυπνάνε και να ζωντανεύουν. Δεν θέλω να αποδείξω τίποτα με αυτές τις διασκευές, ούτε θέλω να κάνω καμιά βαρυσήμαντη δήλωση ή κατάθεση ψυχής. Πιστεύω απλά ότι είναι πολύ δημιουργικό να βρίσκεσαι με την μπάντα σου σε ένα στούντιο και να αρχίζεις να παίζεις με τα τραγούδια και τους ήχους. Να δοκιμάζεις και να αναιρείς.

Αυτό κάναμε κι εμείς «το πήραμε αλλιώς» μέσα σε μια εποχή που μας στέρησε την επικοινωνία, τους δεσμούς και τα όνειρα, βρεθήκαμε, προσθέσαμε και νέους φίλους στην παρέα μας παίξαμε και δημιουργήσαμε.

Καλή ακρόαση. Εύχομαι να βρείτε το τραγούδι που θα ακολουθεί τις δικές σας προσωπικές στιγμές.✨, έγραψε η ερμηνεύτρια

Πάρ το αλλιώς: Πότε κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024