211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Nox Athens: Ο Χρήστος Μάστορας διασκέδασε με Μαρινέλλα

Μαρινέλλα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η φωτογραφία με τη σύντροφό του και την ερμηνεύτρια.

Στο Nox Athens συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό την επιτυχία της η εκρηκτική Μαρινέλλα, την οποία βλέπουμε εκεί κάθε Τετάρτη, σε μια σειρά εμφανίσεων μαζί με την Μπέτυ Μαγγίρα. Στην τελευταία ζωντανή τους εμφάνιση είδαμε και πάλι επώνυμες παρουσίες ανάμεσα στο κοινό, που πήγαν για να διασκεδάσουν με το πρόγραμμά τους.

Ανάμεσα σε αυτές και ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, το διάσημο ζευγάρι που έκανε μία από τις σπάνιες επίσημες εμφανίσεις του. Ο διάσημος καλλιτέχνης και η αγαπητή influencer είναι απόλυτα ερωτευμένοι και ύστερα από αρκετό καιρό σχέσης, δεν διστάζουν να το δείξουν!

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και ο Χρήστος Μάστορας ήταν διακριτικοί, απόλαυσαν το πρόγραμμα και έδειχναν να βρίσκονται σε καλή ψυχολογία, ενώ δεν έχασαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν στα καμαρίνια μαζί με την σπουδαία ερμηνεύτρια. Φωτογραφίες κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και ανάμεσά τους και η παρακάτω.

Nox Athens: Ο Χρήστος Μάστορας διασκέδασε με Μαρινέλλα

Να υπενθυμίσουμε ότι στην ίδια πίστα, τον χειμώνα αυτόν απολαύσαμε τον Αντώνη Ρέμος και την Ελένη Φουρέιρα, τις Παρασκευές και τα Σάββατα. Ένα δίδυμο που κέρδισε την αγάπη του κοινού και αγαπήθηκε όσο κανένα άλλο στον νυχτερινό χάρτη της διασκέδασης στην πόλη.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024