211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νότης Σφακιανάκης | Η βράβευση του δίσκου του “Όταν επικοινωνούμε”!

ο Νότης Σφακιανάκης στην βραβευση του δισκου του
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πολυπλατινένιος ο δίσκος του και πάλι

Ο Νότης Σφακιανάκης και οι συνεργάτες του γιόρτασαν την επιτυχία του άλμπουμ «Όταν Επικοινωνούμε», αφού ο δίσκος του έγινε για ακόμα μια φορά πολυπλατινένιος.

Δες επίσης:Χρύσπα | Άκουσε το teaser του νέου της τραγουδιού

Η βράβευση του δίσκου έγινε παρουσία φίλων και συνεργατών του τραγουδιστή, με τον ίδιο να μιλάει για τα τραγούδια που επέλεξε ο ίδιος να συμπεριλάβει στον δίσκο του και που τελικά όπως αποδείχθηκε αγαπήθηκαν τόσο πολύ από τον κόσμο. Παράλληλα, έγινε και η παρουσίαση του νέου του ερωτικού δίσκου «…και ο Έρως θεός είναι…» που κυκλοφόρησε την ίδια μέρα της βράβευσης, την Πέμπτη 19 Απριλίου από την Panik Platinum.

Δες επίσης:Ελεωνόρα Ζουγανέλη | Νέο video clip για τα «Δεύτερα Κλειδιά»

Την περίοδο αυτή, ο καλλιτέχνης συνεχίζει τις εμφανίσεις του στην Πύλη Αξιού μαζί με την Πέγκυ Ζήνα, ένα σχήμα που απολαύσαμε και τον χειμώνα στην πίστα του Fever στην Αθήνα.  Μια σειρά εμφανίσεων που φυσικά εχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στη συμπρωτεύουσα και έχει αγκαλιαστεί θερμά από το κοινό της πόλης. Δες παρακάτω φωτογραφίες από την ξεχωριστή βραδιά για τον αγαπημένο καλλιτέχνη που περιελάμβανε και απονομή δίσκου αλλά και την κυκλοφορία νέου.

Νότης Σφακιανάκης | Η βράβευση του δίσκου του “Όταν επικοινωνούμε”!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024