211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νότης Σφακιανάκης | Η ραδιοφωνική συνάντηση με τον Αντώνη Ρέμο

ο Νότης Σφακιανάκης μαζι με τον Αντωνη Ρεμο
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Άκουσε ολόκληρη την εκπομπή της Τετάρτης.

Ο Νότης Σφακιανάκης ήταν ο τελευταίος καλεσμένος της ραδιοφωνικής εκπομπής του Αντώνη Ρέμου στον Μουσικό. Το βράδυ της Τετάρτης, 20 Ιουνίου, οι δύο μεγάλοι καλλιτέχνες ήταν τη συνάντησή τους και χάρισαν στο κοινό μια μοναδική βραδιά γεμάτη επιτυχίες αλλά και μια ενδιαφέρουσα συζήτηση.

Δες επίσης:Νίκος Βέρτης: Επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη και το Orama!

Μίλησαν για πολλά θέματα και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκαν στην μεγάλη τους αγάπη, το ποδόσφαιρο, την ξένη μουσική ενώ ο Νότης αποκάλυψε τα δικά του μουσικά πρότυπα που είναι ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης και ο Στέλιος Καζαντζίδης.

Δες επίσης:Δε σ αγαπάω | To νέο τραγούδι του Νίκου Οικονομόπουλου έρχεται

Ο τραγουδιστής ετοιμάζεται να ξεκινήσει νέα σειρά εμφανίσεων έχοντας στο πλευρό του την Καίτη Γαρμπή, πολύ σύντομα. Οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες θα δώσουν το ραντεβού τους στο Ακρωτήρι και από εκεί θα μας χαρίσουν μια σειρά εμφανίσεων που θα ξεσηκώσει. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη μεγάλη αυτή πρεμιέρα, που έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω στη διασκέδαση της Αθήνας πολύ σύντομα. Προς το παρόν, άκουσε στο παρακάτω βίντεο τη συνέντευξη που παραχώρησε στον Αντώνη Ρέμο και τη σπάνια αυτή συνάντηση μεταξύ τους από το βράδυ της Τετάρτης.

Νότης Σφακιανάκης | Η ραδιοφωνική συνάντηση με τον Αντώνη Ρέμο

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024