211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νίκος Οικονομόπουλος: Σαρώνει το «Για Κάποιο Λόγο» – Δες πόσα views έχει!

Νίκος Οικονομόπουλος
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δεν θα πιστεύεις τα εκατομμύρια προβολών του!

Μέσα σε ένα μόλις μήνα κυκλοφορίας, το ολοκαίνουριο single του Νίκου Οικονομόπουλου με τίτλο «Για Κάποιο Λόγο» κατάφερε να σαρώσει, να αγαπηθεί όσο κανένα άλλο από το κοινό του και να συγκεντρώσει περισσότερες από 10.000.000 προβολές στο YouTube, αριθμός που αποτελεί και προσωπικό ρεκόρ για τον τραγουδιστή!

Δες επίσης: Το νέο τραγούδι του Πάνου Καλίδη! 

Παράλληλα, η νέα αυτή επιτυχία βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα στην κορυφή του Official Airplay Chart by Mediainspector, στην ελληνική αλλά και στη μικτή κατάταξη και αποτελεί με σιγουριά την επιτυχία του φετινού χειμώνα.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος ξεκίνησε τις εμφανίσεις του στο Κέντρο Αθηνών, αποχωρώντας ύστερα από χρόνια από το Fever, πριν από λίγες μέρες, μαζί με τους Onirama. Και φυσικά και εκεί, επικρατεί το αδιαχώρητο κάθε εβδομάδα με τους καλλιτέχνες να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και να αποθεώνονται φυσικά από το κοινό.

Δες επίσης: Το νέο βίντεο κλιπ του Μιχάλη Χατζηγιάννη!

Η τελευταία αυτή επιτυχία του αγαπημένου καλλιτέχνη κυκλοφορεί από την Minos Emi ενώ εδώ μπορείς να βρεις τους στίχους του τραγουδιού που έχει αγαπηθεί όσο κανένα άλλο τη φετινή σεζόν από το κοινό του ελληνικού τραγουδιού!

Νίκος Οικονομόπουλος: Σαρώνει το «Για Κάποιο Λόγο»

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024