211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νίκος Οικονομόπουλος: Στη φωτογράφιση για τη νέα σειρά εμφανίσεων

Νίκος Οικονομόπουλος
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Backstage λήψεις από τη φωτογράφιση για την αφίσα

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τη στιγμή που ο Νίκος Οικονομόπουλος θα κάνει το μεγάλο του ντεμπούτο στην πίστα του Κέντρου Αθηνών. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, ύστερα από σχεδόν μια δεκαετία, αποχωρεί από το Fever και ετοιμάζεται να κάνει το μεγάλο βήμα σε μια ακόμα μεγαλύτερη πίστα, έχοντας στο πλευρό του τους Onirama.

Η μεγάλη πρεμιέρα πλέον είναι κοντά, αφού καλλιτέχνης και κέντρο θα δώσουν το πρώτο τους ραντεβού τους την Παρασκευή, 20 Αυγούστου. Έκτοτε, κάθε εβδομάδα θα βρίσκονται κοντά μας με το πιο ανεβαστικό πρόγραμμα της πόλης!

Οι τελευταίες λεπτομέρειες και προετοιμασίες γίνονται με πυρετώδεις ρυθμούς, ενώ η φωτογράφιση για την αφίσα του κέντρου πραγματοποιήθηκε, με τον καλλιτέχνη να είναι πιο εντυπωσιακός από ποτέ! Δες στην παρακάτω gallery στιγμιότυπα από τα backstage της φωτογράφισης για την αφίσα, λίγο πριν την πρεμιέρα του κέντρου. Από την ερχόμενη εβδομάδα, Νίκος Οικονομόπουλος και Onirama θα είναι εδώ να μας χαρίσουν έναν μοναδικό και αξεπέραστο χειμώνα διασκέδασης. Μια μοναδική συνάντηση κορυφής στην πίστα του Κέντρου Αθηνών, ενός από τα πιο αγαπημένα στέκια όπου την περσινή σεζόν είδαμε τον Σάκη Ρουβά με την Πάολα και την Τάμτα σε μια μοναδική μουσική συνάντηση.

Νίκος Οικονομόπουλος: Στη φωτογράφιση για τη νέα σειρά εμφανίσεων

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024