211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νατάσα Θεοδωρίδου – Μελίνα Ασλανίδου μαζί σε δύο συναυλίες!

η Νατάσα Θεοδωρίδου με την Μελίνα Ασλανίδου χαμογελαστες στην συναυλια τους
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μία νέα συνεργασία και δύο μεγάλες συναυλίες – έκπληξη

Νατάσα Θεοδωρίδου και Μελίνα Ασλανίδου ετοιμάζονται να ενώσουν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά στη σκηνή, μέσα από δύο μεγάλες συναυλίες αυτό το καλοκαίρι. Οι δύο αγαπημένες τραγουδίστριες ετοιμάζουν δύο μοναδικές συναυλίες, ωστόσο όχι στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη.

Για την ακρίβεια, οι δυο τους θα βρεθούν στην Κρήτη και στην Κέρκυρα και θα μας παρουσιάσουν δύο μοναδικές βραδιές διασκέδασης με τις μεγαλύτερες επιτυχίες που μας έχουν χαρίσει όλα αυτά τα χρόνια. Μαζί τους στη σκηνή, θα έχουν έναν πολύ σπουδαίο καλλιτέχνη και συνθέτη, τον Χρήστο Νικολόπουλο.

Φέτος, είναι μια πολύ ξεχωριστή χρονιά για τη Νατάσα Θεοδωρίδου, αφού κλείνει αισίως 20 χρόνια στη δισκογραφία και μάλιστα με απόλυτη επιτυχία, αφού είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του λαϊκού τραγουδιού. Από την άλλη, η Μελίνα Ασλανίδου είναι μια από τις πιο αγαπημένες φωνές του ελληνικού τραγουδιού και η συνεργασία με ένα τέτοιου βεληνεκούς όνομα θα είναι σίγουρα μοναδική. Παράλληλα, αναμένουμε και τα επόμενα βήματα των δύο τραγουδιστριών σε κάποια πίστα της Αθήνας τον ερχόμενο χειμώνα.

Νατάσα Θεοδωρίδου – Μελίνα Ασλανίδου: Οι ημερομηνίες των συναυλιών:

– Ρέθυμνο: Δευτέρα 31 Ιουλίου, Φρούριο Fortezza, έναρξη: 21:30
– Κέρκυρα: Δευτέρα 14 Αυγούστου, Παλαιό Φρούριο, έναρξη: 22:00

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024