211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νατάσσα Μποφίλιου: Η αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο της

Νατάσσα Μποφίλιου που ταγουδαει εμφανισεις κρατηση μπουζουκια 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Με αφορμή τα γενέθλιά της! 

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, η Νατάσσα Μποφίλιου ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της Χρήστο Κορτσέλη σε μια τελετή που κράτησαν σε πολύ στενό κύκλο και φωτογραφίες του δεν διέρρευσαν στο τύπο (παρά μόνο μια). Χθες, η αγαπημένη τραγουδίστρια έκλεισε τα 35 της χρόνια και, για χάρη της ξεχωριστής μέρας, ανάρτησε μια φωτογραφία από την πιο ξεχωριστή στιγμή της χρονιάς.

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

Ποια άλλη θα μπορούσε να είναι εκτ΄ςο την ξεχωριστή μέρα του γάμου της, όπως και για κάθε γυναίκα άλλωστε. Έτσι, η τραγουδίστρια μάς δείχνει μια αδημοσίευτη φωτογραφία, ένα υπέροχο στιγμιότυπο όπου φαίνεται τρισευτυχισμένη κατά τη στιγμή των ετοιμασιών της.

Δες επίσης: Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους

«Αποχαιρετώ τα 35 μου με ένα στιγμιότυπο από την ωραιότερη στιγμή τους. Σας ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά για τις ευχές σας, την τρυφερότητα, την πίστη σας σε μένα…
Κάθε φορά που μου συμβαίνει κάτι τόσο σπουδαίο, όπως ο χείμαρρος αγάπης που πλημμύρισε εχθες τη μερα μου, θυμάμαι όταν ήμουν ένα κοριτσάκι που δεν είχε ιδέα τι θα μπορούσε να κάνει για να το αξίζει όλο αυτό…
Με βαθιά ευγνωμοσύνη, εύχομαι για τα χρόνια που έρχονται, σε όλους μας, υγεία, ειρήνη, δύναμη, αλληλεγγύη και αγάπη», έγραψε στη λεζάντα.

Νατάσσα Μποφίλιου: Η αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο της

https://www.instagram.com/p/Bwb6a17AjTb/?utm_source=ig_embed

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024