211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νατάσσα Μποφίλιου | Αναβάλλεται η συναυλία της στον Ωροπό

η Νατάσσα Μποφίλιου χαμογελαει για την συναυλια της
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Και η Νατάσσα Μποφίλιου αναβάλει τη συναυλία της ύστερα από τις πυρκαγιές στην Αττική

Η Νατάσσα Μποφίλιου είναι μια από τις ερμηνεύτριες που αναβάλλουν τις εμφανίσεις τους, λόγω των τελευταίων τραγικών εξελίξεων στη χώρα μας.

Δες επίσης:Ταράτσα του Φοίβου | Ακύρωση παραστάσεων λόγω της φωτιάς

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Περιφέρεια Αττικής, λόγω των θλιβερών γεγονότων που συνέβησαν στην Αττική, αναβάλλεται η προγραμματισμένη για τις 28 Ιουλίου συναυλία της Νατάσσας Μποφίλιου στις Παλιές Φυλακές Ωρωπού.

Δες επίσης:Άννα Βίσση – Αντώνης Ρέμος | Αναβολή των συναυλιών τους

Νατάσσα Μποφίλιου | Αναβάλλεται η συναυλία της στον Ωρωπό

Μερικοί ακόμα καλλιτέχνες έχουν αναβάλλει τις προγραμματισμένες εμφανίσεις τους λόγω εθνικού πένθους τις  μέρες αυτές. Ανάμεσα σε αυτούς, ο Κωστής Μαραβέγιας, που ανέβαλλε τις επόμενες τρεις εμφανίσεις του, τις επόμενες μέρες, ο Αντώνης Ρέμος και η Άννα Βίσση αλλά και ο Φοίβος Δεληβοριάς στην Ταράτσα του Φοίβου. Ολοένα και περισσότεροι είναι οι καλλιτέχνες που αναβάλλουν τις εμφανίσεις τους σε ένδειξη πένθους για όλα όσα συμβαίνουν στην χώρα μας. Αμετρητοι τραυματίες, δεκάδες νεκροί, εκατοντάδες κατεστραμμένα σπίτια και μια μεγάλη πληγή στο περιβάλλον είναι ο τραγικός απολογισμός που άφησε πίσω της αυτή η πύρινη λαίλαπα που ξέσπασε σε πολλές εστίες της Αττικής το απόγευμα της Τρίτης.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024