211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νατάσα Θεοδωρίδου: Νυχτερινή έξοδος με την κόρη της – Πού βρέθηκαν

Νατάσα Θεοδωρίδου και η κορη της
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μητέρα και κόρη κάνουν συχνές κοινές εξόδους.

Νατάσα Θεοδωρίδου και Χριστιάνα Μπέτα πραγματοποίησαν πρόσφατα μια ακόμα βραδινή έξοδο.

Μαζί με λοιπούς φίλους και καλεσμένους του κλαμπ, όπως θα δεις στην παρακάτω φωτογραφία, βρέθηκαν για γεύμα στο νέο κλαμπ του Νίκου Βέρτη, BÒTOXE Club Athens.

«Η σχέση με τη μητέρα μου είναι πολύ στενή. Με έχει στηρίξει σε όλη την καλλιτεχνική μου πορεία. Νιώθω ιδιαίτερα τυχερή γιατί και ο πατέρας μου και η μητέρα μου είναι δυο άνθρωποι που έχουν πολύ πάθος για τη δουλειά τους και αποτελούν τα κύρια πρότυπά μου», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της η Χριστιάνα Μπέτα για τη σχέση που έχει με τη μητέρα της.

Συνολικά, η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει δύο κόρες, τη Χριστιάνα από τον γάμο της με τον επιχειρηματία, Τάκη Μπέτα και την Ανδριάνα από τον γάμο της με τον Ανδρέα Φουστάνο.

Νατάσα Θεοδωρίδου: Νυχτερινή έξοδος με την κόρη της – Πού βρέθηκαν

Παράλληλα, εκείνη και ο Γιώργος Κακοσαίος συνεργάζονται με τη σκηνή της Ακτής Πειραιώς, για δεύτερη σεζόν.

Έτσι, και τον χειμώνα 2024 βλέπουμε αυτό το μοναδικό σχήμα να κλέβει και πάλι τις εντυπώσεις και να είναι ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές της διασκέδασης.

Η πρεμιέρα των δύο καλλιτεχνών σε ένα από τα πιο γνωστά και αγαπημένα μαγαζιά της Αθήνας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου με απόλυτη επιτυχία, ενώ έκτοτε το σχήμα είναι κοντά στο κοινό της πόλης κάθε Παρασκευή και Σάββατο – δες αναλυτικά τα Μπουζουκια Αθηνας κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Το σχήμα ολοκληρώνουν οι Αlcatrash που δίνουν τη δική τους μοναδική νότα ανοίγοντας τις βραδιές και δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα για τη συνέχεια της βραδιάς.

Πλέον έχουν ολοκληρώσει τέσσερις μήνες επιτυχίας.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024