211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νατάσα Θεοδωρίδου – Γιώργος Παπαδόπουλος: Μαζί σε νέο τραγούδι

η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Γιώργος Παπαδόπουλος σε νεο τραγουδι
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Σε ένα ολοκαίνουριο single θα απολαύσουμε τους δύο καλλιτέχνες

Σε ένα ολοκαίνουριο single θα απολαύσουμε τη Νατάσα Θεοδωρίδου και το Γιώργο Παπαδόπουλο. Οι δύο καλλιτέχνες ετοιμάζονται να ενώσουν για ακόμα μια φορά τις δυνάμεις τους και να μας χαρίσουν ένα αποτέλεσμα που θα αγαπηθεί πολύ από το κοινό.

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος θεωρείται ως ένας τους πιο ταλαντούχους και σημαντικούς τραγουδιστές – τραγουδοποιούς της γενιάς του στην ελληνική δισκογραφία ενώ από την άλλη, η Νατάσα είναι μια σταθερή αξία στο ελληνικό τραγούδι εδώ και δεκαετίες.

Οι δύο καλλιτέχνες  συναντήθηκαν για πρώτη φορά το περασμένο φθινόπωρο για να μας χαρίσουν ένα άψογο αποτέλεσμα. Το «Αν Είχα Μείνει» σε στίχους της Όλγας Βλαχοπούλου, το οποίο ήταν και ο προπομπός του νέου άλμπουμ της καλλιτέχνιδας ήταν η παρθενική τους συνεργασία. Ο Γιώργος Παπαδόπουλος συμμετείχε στον καινούριο δίσκο της τραγουδίστριας με άλλα δύο υπέροχα τραγούδια, το «Τι Νόημα Έχει» και το «Σ’ Αγαπάω Μ’ Ακούς» ενώ πλέον ετοιμάζονται να μετρήσουν ακόμα μια συνεργασία. Ο συνθέτης μάς ενημέρωσε μέσα από τα social media του. Δες την ανάρτησή του. «Η αγαπημένη ❤ Μια και μοναδική! Ηχογραφήσαμε ένα τραγούδι παρέα, θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή τη συνεργασία! ❤ Ανυπομονώ να το ακούσετε!», ανέφερε στη λεζάντα. 

Νατάσα Θεοδωρίδου – Γιώργος Παπαδόπουλος: Μαζί σε νέο τραγούδι

Νατάσα Θεοδωρίδου

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024