211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νατάσα Θεοδωρίδου και Γιάννης Πάριος: Μαζί τον ερχόμενο χειμώνα 2021!

Νατάσα Θεοδωρίδου και Γιάννης Πάριος
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μάθε τις νέες λεπτομέρειες για τη συνεργασία – έκπληξη 

«Κατά 99,99% το χειμώνα θα είμαι με τον Γιάννη Πάριο», είπε η Νατάσα Θεοδωρίδου μιλώντας τηλεοπτικά στον Νίκο Μουτσινά πριν από λίγες μέρες, αποκαλύπτωντας την επόμενη μεγάλη συνεργασία για τον χειμώνα που έρχεται. Νατάσα Θεοδωρίδου και Γιάννης Πάριος θα είναι αναμφίβολα ένα από τα μεγαλύτερα σχήματα – έκπληξη που θα δούμε την επόμενη σεζόν.

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

Η τραγουδίστρια, αποκάλυψε τον παρτενέρ της, ωστόσο δεν αναφέρθηκε στην πίστα που θα φιλοξενήσει το μεγάλο αυτό σχήμα που έρχεται.

Δες επίσης: Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους 

Την τραγουδίστρια τον περασμένο χειμώνα είδαμε στην πίστα του Teatro, μαζί με τον Χρήστο Κυριαζή και τον Πέτρο Ιακωβίδη ενώ τον Γιάννη Πάριο απολαύσαμε για ακόμα μια χρονιά στο Baraonda Music Hall. Να είναι άραγε κάποια από αυτές τις δύο πίστες που θα τους φιλοξενήσει και μαζί ή θα τους δούμε κάπου αλλού; Σύντομα θα μάθουμε! Δες παρακάτω το απόσπασμα από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά όπου η τραγουδίστρια μιλά για διάφορα και, μεταξύ άλλων, αποκαλύπτει και τη νέα της αυτή συνεργασία που σίγουρα θα αγαπηθεί πολύ από το κοινό.

Νατάσα Θεοδωρίδου και Γιάννης Πάριος: Μαζί τον ερχόμενο χειμώνα 2021!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024