211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Μίλτος Πασχαλίδης: Πού ξεκινά εμφανίσεις ο αγαπημένος ερμηνευτής;

Μίλτος Πασχαλίδης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Νέα σειρά εμφανίσεων

Μια νέα εποχή ξεκινά στον χώρο του Σταυρού του Νότου, καθώς ο αγαπημένος ερμηνευτής Μίλτος Πασχαλίδης επιστρέφει δυναμικά στη νυχτερινή ζωή με μια σειρά από εμφανίσεις που υπόσχονται να μας ταξιδέψουν σε μοναδικές στιγμές. Η μεγάλη έναρξη θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, στις 4 Οκτωβρίου, και από εκεί και πέρα, κάθε εβδομάδα, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαμβάνει τις αγαπημένες επιτυχίες του Μίλτου Πασχαλίδη σε μια μοναδική ατμόσφαιρα.

Ωστόσο, οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ.

Κάθε εβδομάδα θα φιλοξενούνται και άλλοι αξιόλογοι καλλιτέχνες, προσφέροντας μια ποικιλία μουσικών εμπειριών στο κοινό.

Τις Δευτέρες, από τις 6 Νοεμβρίου, ο Σωκράτης Μάλαμας θα μας ταξιδεύει με τις ποιητικές του μελωδίες, ενώ τις Παρασκευές, από τις 26 Νοεμβρίου, ο Γιάννης Κότσιρας θα μας χαρίζει στιγμές γεμάτες ρυθμό και ενέργεια.

Το κορύφωμα του Σαββατοκύριακου φέρνει τον Πάυλο Παυλίδη και τους B-Movies κάθε Κυριακή από τις 3 Νοεμβρίου, υποσχόμενο μια μοναδική σύνθεση rock ήχων και συναισθημάτων.

Ετοιμαστείτε λοιπόν να ζήσετε μια σειρά από μουσικές εμπειρίες που θα μείνουν αξέχαστες, στον Σταυρό του Νότου, τον προορισμό που αναδεικνύεται ξανά ως ένας από τους πιο ζωντανούς και πολυσύχναστους χώρους διασκέδασης της πόλης, με μια πολύ μεγάλη ιστορία να τον συντροφεύει στην πορεία του, η οποία βέβαια συνεχίζεται και θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια.

Μίλτος Πασχαλίδης: Η ανακοίνωση του Σταυρού του Νότου:

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024