211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Mezzo Athens: Πότε επιστρέφει εκεί η Πέγκυ Ζήνα;

Πέγκυ Ζήνα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το νυχτερινό κέντρο αποκάλυψε την επιστροφή της τη νέα σεζόν.

Για περιορισμένες, αλλά άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις, ανέβηκε η Πέγκυ Ζήνα στη σκηνή του Mezzo Athens για πρώτη φορά, το Σάββατο, 2 Μαρτίου 2024. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια, έχοντας στο πλευρό της τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, επιβεβαίωσε αυτό που πάντα γνωρίζουμε: ότι καταφέρνει να κάνει το πιο ξεσηκωτικό πρόγραμμα στην πόλη.

Κάθε εβδομάδα η αγαπημένη ερμηνεύτρια μάς διδάσκει τι θα πει λαϊκή διασκέδαση και ανεβάζει τον πήχη από όπου και αν βρίσκεται. Αυτή τη σεζόν από μια αγαπημένη πίστα της Αθήνας που μετρά χρόνια πορείας και επιτυχίας.

Την εβδομάδα που μας πέρασε, οι εμφανίσεις της στο Mezzo Athens Club ολοκληρώθηκαν. Το νυχτερινό κέντρο, μέσα από μια ανάρτηση, επιβεβαίωσε και επίσημα όσα ακούγονταν το τελευταίο διάστημα: Η αγαπημένη τραγουδίστρια θα ανέβει και πάλι στη σκηνή του Mezzo από τη νέα σεζόν. Συγκεκριμένα, το κέντρο ανέφερε ότι «Αρχές Οκτώβρη ξανά με Πέγκυ Ζήνα» αποκαλύπτοντας έτσι και την περίοδο που γίνει η επανέναρξη των εμφανίσεων αυτών που αναμφίβολα θα μονοπωλήσουν και πάλι το ενδιαφέρον.

Mezzo Athens: Πότε επιστρέφει εκεί η Πέγκυ Ζήνα;

Μπορεί να είναι εικόνα ‎1 άτομο και ‎κείμενο που λέει "‎terzis.alex terzis.alex6w alex 6ώρ. … MEZZO ATHENS Κάτι απο το χθεσινό μας closing مم Ευχαριστούμε θερμά τον κόσμο Ευχαριστώ θερμά την ομαδάρα μου.. Αρχές Οκτώβρη κοντά σας ξανά με @peggyzina_official‎"‎‎

 

Και έτσι, με το πέρας μιας επιτυχημένης σεζόν στο Mezzo Athens Club, η Πέγκυ Ζήνα αφήνει πίσω της μια σειρά από αξέχαστες εμφανίσεις. Η ανακοίνωση για την επιστροφή της στη σκηνή του Mezzo Athens αναμένεται να προκαλέσει ενθουσιασμό και προσδοκίες, ενώ οι φίλοι και θαυμαστές της ανυπομονούν να ζήσουν ξανά τη μαγεία των μουσικών της ερμηνειών. Με μια σταθερή παρουσία και ένα αφοσιωμένο κοινό, η Πέγκυ Ζήνα συνεχίζει να αποδεικνύει ότι είναι μια από τις πιο αγαπημένες και δυναμικές φωνές της ελληνικής μουσικής σκηνής!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024