211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Μαρινέλλα – Μακεδόνας – Παπαρίζου: Πού και πότε ξεκινούν εμφανίσεις;

Μαρινέλλα Ελενα Παπαριζου εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια νέα συνεργασία – έκπληξη για τη φετινή χρονιά!

Η Μαρινέλλα ετοιμάζεται να επιστρέψει στη διασκέδαση σύντομα, με μια συνεργασία έκπληξη, που ωστόσο έχει γίνει γνωστή εδώ και πολύ καιρό. Μαζί με τον μοναδικό Κώστα Μακεδόνα και την εκρηκτική Έλενα Παπαρίζου ετοιμάζονται να παρουσιάσουν ένα πολύ ιδιαίτερο πρόγραμμα που ενώνει διαφορετικά ρεπερτόρια και διαφορετικές γενιές. Όλα αυτά στην σκηνή της Πύλης Α (πρώην πύλη Αξιού) στη Θεσσαλονίκη.

Δες επίσης: Πέγκυ Ζήνα | Επιστρέφει με νέο τραγούδι

Μαζί τους, θα είναι η Ήβη Αδάμου  και οι αδελφοί Κωνσταντίνος και Ματθαίος Τσαχουρίδης ενώ η πρεμιέρα αναμένεται να γίνει πολύ σύντομα, χωρίς ωστόσο το κέντρο να έχει ανακοινώσει την ακριβή ημερομηνία πρεμιέρας.

Δες επίσης: Γιώργος Σαμπάνης | Επιστρέφει με νέο τραγούδι!

Παράλληλα, την περίοδο αυτή στην πίστα αυτή εμφανίζονται η Πάολα με τον Γιώργο Παπαδόπουλο, που σύντομα αναμένεται να ρίξουν αυλαία. Το κέντρο ανέφερε πως το σχήμα πραγματοποιεί τις τελευταίες του εμφανίσεις, χωρίς ωστόσο να έχει κάνει γνωστή την ακριβή ημερομηνία του φινάλε. Μια νέα περίοδος ξεκινά σύντομα για το ανανεωμένο κέντρο, που επέστρεψε φέτος ανακαινισμένο και με νέα ονομασία, και το μόνο βέβαιο είναι πως και αυτό το σχήμα θα πρωταγωνιστήσει για τα καλά στη διασκέδαση της συμπρωτεύουσας, ενώ στη συνέχεια και της Αθήνας.

Μαρινέλλα – Μακεδόνας – Παπαρίζου: Πού και πότε ξεκινούν εμφανίσεις;

https://www.instagram.com/p/BpRl8CFhXFA/?taken-by=pyli_a

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024