211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Μάκης Δημάκης και Χρύσπα έκαναν έναρξη στο Ποσειδώνιο

Μάκης Δημάκης και Χρύσπα εμφανισεις κρατησεις μπουζουκια 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το βράδυ της Παρασκευής έκαναν τη λαμπερή τους πρεμιέρα

Μάκης Δημάκης και Χρύσπα έκαναν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα τους το βράδυ της Παρασκευής, 13 Σεπτεμβρίου, στη σκηνή του Ποσειδώνιο. Καλλιτέχνες και κέντρο έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και παρουσίασαν ένα πρόγραμμα που κέρδισε τις εντυπώσεις και έκαναν το κέφι να χτυπήσει κόκκινο.

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

Το κοινό κατέκλυσε το δημοφιλές νυχτερινό κέντρο και οι δύο πρώτες βραδιές στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία για τους δύο τραγουδιστές που φέτος ενώνουν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, οι δύο τραγουδιστές θα δίνουν τον καλύτερο ευατό τους και θα μας παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα που θα πρωταγωνιστεί στη διασκέδαση της Αθήνας.

Δες επίσης: Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους

Ο Μάκης Δημάκης, ύστερα από τρία χρόνια συνεργασίας με τον Βοτανικό, αλλάζει στέγη και συνεργάζεται για πρώτη φορά με άλλο νυχτερινό κέντρο στην Αθήνα. Η χημε’ια του τόσο με το κέντρο όσο και με τη Χρύσπα φάνηκε από το πρώτο κιόλας διήμερο και το μόνο βέβαιο είναι πως το σχήμα θα αποτελέσει ένα από τα πιο δημοφιλή της φετινής χρονιάς. Δες παρακάτω μερικά στιγμιότυπα από τις δύο πρώτες βραδιές.

Μάκης Δημάκης και Χρύσπα έκαναν έναρξη στο Ποσειδώνιο

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024