211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Λιώμα | Πόσες προβολές έκανε σε μόλις 6 μέρες κυκλοφορίας;

ο Κωνσταντινος Αργυρος τραγουδαει στην Αθηνα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Τεράστια η επιτυχία για τον Κωνσταντίνο Αργυρό 

Μετά τα ξεσηκωτικά “Ξημερώματα” και τα ερωτικά “Ψέματα“, ο Κωνσταντίνος Αργυρός μας παρουσίασε μια νέα επιτυχία, μόλις πριν λίγες μέρες, με τίτλο “Λιώμα”, προσθέτοντας ακόμα μια μεγάλη επιτυχία στις αποσκευές του.

Δες επίσης:Melisses | Οι μεγάλοι νικητές των φετινών Mad VMA

Μουσική και στίχους στο κομμάτι υπογράφουν ο ίδιος ο Κωνσταντίνος μαζί με τον Λευτέρη Κιντάτο. Το τραγούδι μέσα σε μόλις 6 μέρες κατάφερε να ξεπεράσεις  το 1.000.000 προβολές στο YouTube ενώ βρίσκεται σταθερά στην κορυφή των τάσεων. Αναμφίβολα πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της φετινής σεζόν που ο καλλιτέχνης παρουσίασε και πριν λίγες μέρες στη σκηνή των Mad VMA κερδίζοντας και εκεί το πιο θερμό χειροκρότημα.

Δες επίσης:Mad VMA | Αυτός είναι ο τραγουδιστής με τις περισσότερες βραβεύσεις

Παράλληλα, ο τραγουδιστής μόλις έχει ξεκινήσει και πάλι τις εμφανίσεις του, στην πίστα του Fantasia. Μαζί με τον ΝΙΝΟ, κάθε Παρασκευή και Σάββατο ξεσηκώνουν για τα καλά την παραλιακή αλλά και την Αθήνα γενικότερα, παραλαμβάνοντας τη σκυτάλη από τη Νατάσα Θεοδωρίδου που τελευταία είδαμε εκεί σε σειρά εμφανίσεων μαζί με τον Πέτρο Ιακωβίδη. Και τώρα, οι επιτυχία για το κέντρο συνεχίζεται ακάθεκτη με το νέο αυτό σχήμα.

Λιώμα | Πόσες προβολές έκανε σε μόλις 6 μέρες κυκλοφορίας;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024