211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Λευτέρης Πανταζής: «Αναμνήσεις… Με τα φιλαράκια μου Νότη και Άγγελο»

Λευτέρης Πανταζής
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η ανάρτηση από τα παλιά που έκανε ο καλλιτέχνης.

Ο Λευτέρης Πανταζής αποτελεί έναν αγαπημένο καλλιτέχνη με μακρά ιστορία στον χώρο της μουσικής, αναδεικνύοντας τον εαυτό του ως έναν από τους πρωταγωνιστές του ελληνικού μουσικού στερεώματος.

Κάθε σεζόν, η παρουσία του στις σκηνές είναι σίγουρη και εντυπωσιακή, συνεργαζόμενος με κορυφαία ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής και αναπτύσσοντας δεσμούς φιλίας με πολλούς από αυτούς.

Ανάμεσα σε αυτούς, όπως ο ίδιος λέει, είναι και ο Νότης Σφακιανάκης και ο Άγγελος Διονυσίου. Μάλιστα, ο τραγουδιστής μοιράστηκε μια φωτογραφία από τα παλιά με τους δυο τους γράφοντας στη λεζάντα: «Αναμνήσεις… Με τα φιλαράκια μου Νότη και Άγγελο».

Λευτέρης Πανταζής: «Αναμνήσεις… Με τα φιλαράκια μου Νότη και Άγγελο»

Πού τραγουδάει;

Την Τετάρτη, 01 Νοεμβρίου, το νέο αθηναϊκό spot Barbarella Athens γέμισε από τη λάμψη μεγάλων σταρ, καθώς ο διαχρονικός καλλιτέχνης συνάντησε την εκρηκτική Έλλη Κοκκίνου, υποσχόμενοι ανεπανάληπτες νύχτες γεμάτες μουσική και χορό, έκαναν την πρεμιέρα τους.

Κάθε Τετάρτη και Σάββατο, το Barbarella φιλοξένησε αυτό το ξεχωριστό μουσικό σχήμα, προσφέροντας στο κοινό της Αθήνας την ευκαιρία να ζήσει αξέχαστες στιγμές διασκέδασης. Στο πλευρό των δύο αυτών αξιοσημείωτων καλλιτεχνών, βρισκόταν και ο Γιάννης Γρόσης.

Το σχήμα μέτρησε σχεδόν τρεις μήνες επιτυχίας και πλέον έριξε αυλαία στις 20 Ιανουαρίου 2024 – ήταν άλλωστε για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων.

Το δίδυμο αυτό αγαπήθηκε τρελά από το κοινό της πόλης και κάθε Τετάρτη και Σάββατο παρουσίασε ένα πρόγραμμα που πραγματικά ξεχώρισε και ξεσήκωσε το κοινό της Αθήνας.

Πλέον αναμένουμε τα επόμενα βήματά του.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024