211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Η Panik Records και η Λένα Ζευγαρά συνεχίζουν τη συνεργασία τους

Λένα Ζευγαρά και ceo Panik Records
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια επιτυχημένη συνεργασία που δε γινόταν να μην συνεχιστεί.

Η Panik Records και η Λένα Ζευγαρά συνεχίζουν μαζί τον δρόμο των επιτυχιών, ανανεώνοντας το συμβόλαιο της συνεργασίας τους.

Η υπογραφή των συμβολαίων από τον CEO της Panik, Γιώργο Αρσενάκο και την αγαπημένη τραγουδίστρια έγινε μέσα σε κλίμα χαράς και παρουσία του team της εταιρείας, όπως θα δεις στην παρακάτω ανάρτηση που έκανε η ομάδα της δισκογραφικής εταιρείας.

Η Panik Records και η Λένα Ζευγαρά συνεχίζουν τη συνεργασία τους

 

Η πολύ αγαπημένη τραγουδίστρια με τις αλλεπάλληλες επιτυχίες που έχουν κερδίσει την αγάπη του κόσμου, τις ραδιοφωνικές συχνότητες και το YouTube, είναι ήδη έτοιμη να χαρίσει νέες συναρπαστικές μουσικές στιγμές, τόσο μέσα από τη δισκογραφία της, όσο και μέσα από τις live εμφανίσεις της.

Πού τραγουδάει; 

Μετά τις επιτυχημένες τους εμφανίσεις στο Fantasia, εκείνη και ο Πέτρος Ιακωβίδης έκαναν την πρεμιέρα τους την Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2023 στη Θεσσαλονίκη και το Vogue Club, και ήταν κοντά στο κοινό με ένα μοναδικό πρόγραμμα κάθε Παρασκευή και Σάββατο ενώ πλέον το σχήμα έχει ρίξει αυλαία εδώ και λίγο καιρό και περιμένουμε τα επόμενα βήματα των καλλιτεχνών. Παράλληλα, στο Fantasiaβλέπουμε τον Νίκο Οικονομόπουλο. Για ακόμα μια χειμερινή σεζόν ο αγαπημένος τραγουδιστής βρίσκεται στη συγκεκριμένη πίστα και φέρνει τα πάνω κάτω στη διασκέδαση.

Σε λίγες ημέρες, η Λένα Ζευγαρά και η Panik θα αποκαλύψουν και το νέο της βήμα στις live εμφανίσεις, σε ένα σχήμα – «φωτιά» στη νυχτερινή Αθήνα.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024