211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Λένα Παπαδόπουλου: Δες τη να ερμηνεύει live το νέο της τραγούδι

Λένα Παπαδόπουλου εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Σε πρόσφατη εμφάνισή της

To νέο τραγούδι που κυκλοφόρησε η Λένα Παπαδοπούλου, «Έχω Τρελαθεί», έχει αγαπηθεί από το κοινό της και αποτελεί μια ακόμα πολύ μεγάλη επιτυχία της.

Anodos Live Stage: Ποιοι καλλιτέχνες έρχονται στη θέση του Κωστή Μαραβέγια;

Η νέα αυτή μπαλάντα κυκλοφορεί από τη δισκογραφική εταιρεία της τραγουδίστριας, Ηeaven Music, σε μουσική και στίχους Α.Τ., και έχει κερδίσει ήδη τις εντυπώσεις από τον περασμένο Μάιο που κυκλοφόρησε.

Δες επίσης: IFPI airplay chart: Ποιο τραγούδι βρέθηκε στην πρώτη θέση για το 2018;

Η Λένα Παπαδόπουλου, που συνεχίζει τις εμφανίσεις της σε Ελλάδα και Κύπρο, πρόσφατα ερμήνευσε το νέο αυτό κομμάτι και προκάλεσε πραγματικά χαμό, με το κοινό να τραγουδά μαζί της. Δες παρακάτω πόσο έχουν αγαπήσει οι θαυμαστές της τη νέα αυτή επιτυχία που έχει αγαπηθεί πολύ. Παράλληλα, αναμένουμε την επόμενη συνεργασία της τραγουδίστριας σε κάποια πίστα της Αθήνας για να απολαύσουμε παλιές αλλά και νεότερες επιτυχίες της. Εν αναμονή της νέας αυτής συνεργασίας που ελπίζουμε να γίνει σύντομα. Την τελευταία φορά, την τραγουδίστρια είχαμε δει σε εμφανίσεις στην Αθήνα στην πίστα του Frangelico μαζί με τον Γιώργο Γιαννιά. Πότε και ποια θα είναι άραγε η επόμενη συνεργασία της;

Λένα Παπαδόπουλου: Δες τη να ερμηνεύει live το νέο της τραγούδι

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024