211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κωστής Μαραβεγιάς και Πάνος Μουζουράκης συνεργάζονται και δισκογραφικά

Κωστής Μαραβεγιάς Πάνος Μουζουράκης εμφανισεις συναυλιες 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δες τι ετοίμασαν!

Έχουν συνεργαστεί τηλεοπτικά αλλά και ζωντανά, όπως σε συναυλίες αλλά και σε εμφανίσεις στην Αθήνα, όπως στη σκηνή του Anodos Lie Stage. Τώρα, Κωστής Μαραβεγιάς και Πάνος Μουζουράκης συνεργάζονται ΚΑΙ δισκογραφικά και μας συστήνουν το τραγούδι «Τη φωνή μου να βρω».

Δες επίσης: Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους 

Δεν πρόκειται για κάποιο ντουέτο, αλλά οι δύο καλλιτέχνες έγραψαν ένα τραγούδι για τέσσερις παίκτες που διαγωνίστηκαν στο «The Voice Of Greece» του 2018. Ζάχος Καραμπάσης, Λεμονιά Μπέζα, Κωνσταντίνα Ιωσηφίδου, Κλαυδία Παπαδοπούλου ενώνουν τις φωνές τους και δίνουν πνοή στο κομμάτι που έγραψαν οι δυο καλλιτέχνες. Ο Ζάχος Καραμπάσης και η Κωνσταντίνα Ιωσηφίδου είχαν επιλέξει την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη, η Κλαυδία Παπαδοπούλου την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου, ενώ η Λεμονιά Μπέζα ήταν η μεγάλη νικήτρια του «The Voice Of Greece» του 2018 με την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια.

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

Τη μουσική υπογράφει ο Κωστής Μαραβέγιας και τους στίχους ο Πάνος Μουζουράκης. Άκουσε παρακάτω τη νέα αυτή επιτυχία που μόλις κυκλοφόρησε από τη Minos EMI / Universal.

Κωστής Μαραβεγιάς και Πάνος Μουζουράκης συνεργάζονται και δισκογραφικά

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024