211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κωστής Μαραβέγιας | Η επίσκεψη της Τόνιας στο Anodos

ο Κωστής Μαραβέγιας τραγουδαει χαμογελαστος στο anodos
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Από το πρώτο τραπέζι παρακολούθησε τον καλό της

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας είναι αχώριστοι τους τελευταίους μήνες και ζουν έναν έρωτα που δεν κρύβουν ούτε λεπτό!  Οι δυο τους πέρασαν μαζί και τις γιορτές, ενώ στη συνέχεια πέρασαν μερικές ξέγνοιαστες, ρομαντικές στιγμές στα Ζαγοροχώρια. Όπως φαίνεται πλέον δεν κρύβονται, χωρίς ωστόσο να έχουν επιβεβαιώσει και επίσημα της σχέση τους.

Δες επίσης: Σαν Τσιγάρο Καίτη Γαρμπή Στίχοι

Πριν από λίγες μέρες, η Τόνια Σωτηροπούλου με τις φίλες της διασκέδασε στο Anodos Live Stage, όπου τραγουδάει ο Κωστής Μαραβέγιας, κάθισε στο πρώτο τραπέζι και οι δυο τους δεν σταμάτησαν να ανταλλάσσουν τρυφερά βλέμματα, ενώ ο Μαραβέγιας κάποια στιγμή της έστελνε και τρυφερά φιλιά.

Δες επίσης: Νίκος Οικονομόπουλος | Πρώτες διακοπές με την Ευαγγελία

Το φινάλε του καλλιτέχνη στο νυχτερινό κέντρο πλησιάζει, αφού ο ίδιος μέσα από το instagram είχε ενημερώσει το κοινό του, πριν λίγες μέρες, πως η τελευταία βραδιά θα είναι το Σάββατο, 28 Ιανουαρίου. Κάθε Σάββατο, ο τραγουδιστής συνεχίζει τις εμφανίσεις με απόλυτη επιτυχία, κάτι που φάνηκε και από την παράταση που πήραν οι εμφανίσεις του αυτές. Που θα δούμε στη συνέχεια τον καλλιτέχνη; Ακόμα δεν έχουμε μάθει οποιαδήποτε πληροφορία!

Κωστής Μαραβέγιας | Η επίσκεψη της Τόνιας στο Anodos

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024