211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κώστας Λειβαδάς | Για μία εμφάνιση στη Σφίγγα

ο Κώστας Λειβαδάς χαμογελαστος σκεφτεται της νεα του επιτυχια
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε θα τον δούμε εκεί;

Ο Κώστας Λειβαδάς θα βρίσκεται στη Σφίγγα την Παρασκευή, 27 Απριλίου, για μια εμφάνιση. Στο πλευρό του θα έχει τους Ρένο Χαραλαμπίδη, Ρίτα Αντωνοπούλου και Κώστα Καββαδία!

Δες επίσης:Imam Baildi – Κωστής Μαραβέγιας | Μαζί σε νέο τραγούδι!

Ο Κώστας Καββαδίας είναι ο συνιδρυτής του πρώτου του γκρουπ «Υπνοβάτες» που δραστηριοποιήθηκε στα μουσική δρώμενα από το 1991 ως το 1994. Μαζί,  θα παρουσιάσουν ζωντανά τα τραγούδια από τον δίσκο  “Χαμένη διαδρομή“, που μόλις κυκλοφόρησε από την Panik Platinum. Επίσης, τη μοναδική βραδιά θα πλαισιώσει ο ταλαντούχος και σπουδαίος Ρένος Χαραλαμπίδης. Οι δύο καλλιτέχνες επίσης γνωρίζονται από την εποχή που μαζί πρωταγωνιστούσαν στην παράσταση Μπλέντερ, αλλά και η ερμηνεύτρια Ρίτα Αντωνοπούλου με την οποία τους ενώνει το ντουέτο «Υπολογιστές» και πολλές συνεργασίες σε διάφορες μουσικές σκηνές.

Δες επίσης:Ελεωνόρα Ζουγανέλη | Νέο video clip για τα «Δεύτερα Κλειδιά»

Η παράσταση θα ολοκληρώνεται από τραγούδια του ερμηνευτή που έχουμε όλοι αγαπήσει, από το «Πιάσε με», το «Για να σε συναντήσω» , το «Κάθε μπαλκόνι έχει άλλη θέα» και το «Εγώ σ’ αγάπησα εδώ» μέχρι την «Επιμονή» και το «Βρέχει στην Ίωνος Δραγούμη» αλλά και μεγάλες επιτυχίες άλλων καλλιτεχνών!

Κώστας Λειβαδάς | Για μία εμφάνιση στη Σφίγγα

Κώστας Λειβαδάς

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024