211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κωνσταντίνος Αργυρός – Νατάσα Θεοδωρίδου μαζί στην σκηνή

ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Νατάσα Θεοδωρίδου χαμογελαστοι τραγουδουν την νεα τους επιτυχια
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μαζί, για λίγο, στην πίστα του Fantasia 

Μπορεί την παρασκευή το βράδυ, στο Fantasia να διασκέδασε ο Νίκος Βέρτης, όμως το αμέσως επόμενο βράδυ εκεί διασκέδασε ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Μόλις γύρισε από την Κύπρο, όπου έκανε εμφανίσεις, και βρέθηκε για να διασκεδάσει στο μαγαζί που εδώ και αρκετές σεζόν έχει συνδεθεί μαζί του στενά.

Δες επίσης:Ηλίας Καμπακάκης | Επιστρέφει με νέο single

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η Νατάσα Θεοδωρίδου, με την οποία έχουν κυκλοφορήσει μαζί και κοινό τραγούδι, τον φώναξε στην πίστα και όλοι οι παραβρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν μια μοναδική συνύπαρξη για λίγη ώρα.

Δες επίσης:Fantasia | Ο αγαπημένος καλλιτέχνης που διασκέδασε με το πρόγραμμα

Ο Κωνσταντίνος ερμήνευσε τα ” Ψέματα ” και το Ξημερώματα με τα λουλούδια να πέφτουν βροχή φυσικά στο κατάμεστο νυχτερινό κέντρο. Mάλιστα αφιέρωσε στην Νατάσα ένα από τα κομμάτια του και ο κόσμος τους αποθέωσε. Δες παρακάτω το απόσπασμα του βίντεο, όπου οι δύο καλλιτέχνες μοιράζονται τη σκηνή του Fantasia, κάτι που ελπίζουμε να συμβεί σύντομα και σε μια κανονική σεζόν και να μπορούμε να τους απολαύσουμε σε μια κοινή σειρά εμφανίσεων, που αναμφίβολα, θα κερδίσει τις εντυπώσεις και θα πρωταγωνιστήσει στη διασκέδαση.

Κωνσταντίνος Αργυρός – Νατάσα Θεοδωρίδου μαζί στην σκηνή

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024