211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κωνσταντίνος Αργυρός: Στα γυρίσματα του νέου του video clip

Κωνσταντίνος Αργυρός εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Σε ποια ευρωπαϊκή πρωτεύουσα βρέθηκε;

To τραγούδι «Τι Να Το Κάνω» θα είναι η επόμενη επιτυχία που ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα κυκλοφορήσει σε single πολύ σύντομα! Το τραγούδι δε θα μπορούσε να μην οπτικοποιηθεί και να κυκλοφορήσει σε single αφού έχει αναδειχθεί σε μεγάλη επιτυχία.

Ποιοι καλλιτέχνες έρχονται στη θέση του Κωστή Μαραβέγια;

Τα γυρίσματα του videoclip ολοκληρώθηκαν και για αυτά, ο Κωνσταντίνος και οι συνεργάτες του ταξίδεψαν στη Βουδαπέστη. Φυσικά, μέσα από το Facebook κυκλοφόρησαν στιγμιότυπα του τραγουδιστή από τα γυρίσματα του τραγουδιού αυτού. Πολύ σύντομα, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε οπτικοποιημένο το τραγούδι αυτού που στίχους αλλά και μουσική έχει υπογράψει ο Λευτέρης Κιντάτος.

Δες επίσης: IFPI airplay chart: Ποιο τραγούδι βρέθηκε στην πρώτη θέση για το 2018;

Παράλληλα, ο τραγουδιστής συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στο Fantasia μαζί με τη Demy. Το σχήμα ξεκίνησε ήδη από τον Σεπτέμβριο και ύστερα από την παράταση που πήρε, οι εμφανίσεις θα συνεχιστούν μέχρι τις 2 Μαρτίου! Μια ακόμα πολύ επιτυχημένη σεζόν τόσο για το νυχτερινό κέντρο όσο και για τον τραγουδιστή. Φυσικά, ύστερα από αυτό περιμένουμε το επόμενο βήμα του τραγουδιστή με νέες εμφανίσεις αλλά και νέες κυκλοφορίες! Δες παρακάτω την ανάρτηση από τα γυρίσματα στη Βουδαπέστη.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Στα γυρίσματα του νέου του video clip

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024