211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κωνσταντίνος Αργυρός και Ελένη Φουρέιρα στο Teatro Music Hall: Μια αναδρομή

Κωνσταντίνος Αργυρός και Ελένη Φουρέιρα εμφανισεις 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε είχαμε δει εκεί τους δύο καλλιτέχνες;

Κωνσταντίνος Αργυρός και Ελένη Φουρέιρα ετοιμάζονται, όπως θέλουν οι μέχρι τώρα πληροφορίες και χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί επίσημα, να ανέβουν στην πίστα του Teatro Music Hall τον χειμώνα 2021 και να ενώνουν ξανά τις φωνές τους. Οι δύο καλλιτέχνες, έχουν συνεργαστεί πολλάκις – με τελευταία φορά την εμφάνισή τους στο Markiz πέρσι – και τώρα έρχονται να μετρήσουν ακόμα μία συνεργασία.

Δες επίσης: Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους

Όπως όλα δείχνουν, οι δύο τραγουδιστές θα είναι εκείνοι που θα βρίσκονται στο τιμόνι του Teatro Music Hall, ενός μαγαζιού που εδώ και χρόνια μάς προσφέρει αστείρευτη διασκέδαση και μάς παρουσιάζει δυναμικά και πολύ επιτυχημένα σχήματα. Ανάμεσα σε αυτά είναι και εκείνο που είχαμε δει τη χειμερινή σεζόν 2015-16, στο οποίο συμμετείχαν ξανά οι δύο τραγουδιστές.

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

Πρόκειται για την πρώτη τους συνεργασία στην πίστα αυτή, όμως, τότε δεν ήταν τα πρώτα ονόματα. Του σχήματος, τότε, ηγείτο η Πάολα ενώ ολοκλήρωνε ο πολύ νεαρός τότε Στέλιος Λεγάκης. Τώρα, έξι χρόνια αργότερα, οι δύο τραγουδιστές – και πλέον πολύ καλοί φίλοι- επιστρέφουν στην ίδια πίστα. Προτού δούμε τις αφίσες του φετινού σχήματος, δες τις τότε αφίσες του σχήματος που είχε ξεχωρίσει.

Κωνσταντίνος Αργυρός και Ελένη Φουρέιρα στο Teatro Music Hall: Μια αναδρομή

paola

argiros teatro

foureira teatro

legakis teatro

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024