211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Καίτη Γαρμπή | Για μια μοναδική συναυλία στο Κηποθέατρο Παπάγου

η Καίτη Γαρμπή χαμογελαστη στο Κηποθεατρο
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε θα πραγματοποιηθεί; 

Μια βραδιά γεμάτη επιτυχίες αναμένεται να χαρίσει στο κοινό της η Καίτη Γαρμπή, λίγο πριν μας αποχαιρετήσει ο Αύγουστος. Η αγαπημένη τραγουδίστρια ετοιμάζεται για μια λαμπερή συναυλία την Δευτέρα, 27 Αυγούστου, όπου φυσικά θα ξεσηκώσει για τα καλά το κοινό της.

Δες επίσης:Posidonio | Κλειστό θα παραμείνει το κέντρο λόγω εθνικού πένθους

Όλα αυτά στο Κηποθέατρο Παπάγου, σε μια λαμπερή βραδιά που θα ξεκινήσει στις 21.00 και θα μας κρατήσει μια από τις καλύτερες καλοκαιρινές συντροφιές. Παράλληλα, η τραγουδίστρια συνεχίζει τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις της στο Ακρωτήρι, στο πλευρό του Νότη Σφακιανάκη.

Δες επίσης: Fantasia | Ποιες μέρες δεν θα λειτουργήσει λόγω πένθους;

Οι δύο καλλιτέχνες μαγεύουν με τη συνεργασία τους κάθε Παρασκευή και Σάββατο το κοινό τους. Πρόκειται για μια από τις πιο αναπάντεχες και ευχάριστες συνεργασίες του φετινού καλοκαιριού που είχαμε να δούμε για χρόνια. Ωστόσο σύντομα και αυτή η σειρά εμφανίσεων θα φτάσει προς το φινάλε της και πλέον θα αναμένουμε τα νέα σχέδια των δύο καλλιτεχνών. Πού θα δούμε την τραγουδίστρια την ερχόμενη σεζόν; Σύντομα θα μάθουμε τα νέα της βήματα αλλά και στο πλευρό ποιου καλλιτέχνη θα την απολαύσουμε. Δες παρακάτω την αφίσα της επερχόμενης συναυλίας της.

Καίτη Γαρμπή | Για μια μοναδική συναυλία στο Κηποθέατρο Παπάγου

Καίτη Γαρμπή

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024