211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Josephine: Είναι κόρη γνωστής τραγουδίστριας – λίγοι το ήξεραν

Josephine
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δες ποια είναι η τραγουδίστρια μαμά της.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη παραχώρησε πρόσφατα η τραγουδίστρια Josephine. Η αγαπημένη performer μίλησε για τη βάφτισή της, που έγινε πριν 5 χρόνια, τη μητέρα της, αλλά και τη σχέση της με τον Νίνο.

Η ίδια μίλησε και για την τραγουδίστρια μητέρα της, Μαργαρίτα Βεντή και σχολίασε μάλιστα πως όταν της είπε ότι θέλει να γίνει τραγουδίστρια εκείνη της ζήτησε να μην ασχοληθεί και να μείνει μακριά από αυτά.

“Αλλά αυτό ήταν μικρόβιο. Από μικρή έβλεπα τη μαμά μου, που ντυνόταν, βαφόταν και ανέβαινε στη σκηνή και θυμάμαι μια φορά έτρεξα πάνω στη σκηνή την ώρα που τραγουδούσε. Τώρα που με ακούει, της βάζω τα τραγούδια και είναι πολύ αυστηρή κριτής. Γενικά ένιωθα ότι είμαστε σαν φίλες, αλλά όταν μιλάμε σοβαρά μου λέει ότι ‘χαίρομαι για σένα γιατί νιώθω ότι κάνεις την καριέρα που δεν έκανα εγώ‘. Ήμουν 9 χρονών και την άκουγα στο ραδιόφωνο, τότε είχε κάνει τις πρώτες της επιτυχίες. Θυμάμαι ήταν το ‘Καίγομαι και λιώνω’”.

Πού τραγουδάει η Josephine τον χειμώνα 2023 – 24 

Παράλληλα, την εκρηκτική τραγουδίστρια είδαμε στην πίστα του Ποσειδώνιο μαζί με τον νέο της οικοδεσπότη, Θοδωρή Φέρρη. Με απόλυτη ενέργεια και διάθεση, ο αγαπημένος καλλιτέχνης, μαζί με την Josephine, ανέβηκαν στην πίστα του αγαπημένου και ιστορικού στεκιού της παραλιακής και παρουσίασαν ένα πρόγραμμα που – όπως θα ήταν αναμενόμενο – έκλεψε τις εντυπώσεις. Κάθε Παρασκευή – δες εδώ όλα τα σχήματα της Παρασκευής – και Σάββατο παρουσίασαν ένα πρόγραμμα που μονοπώλησε το ενδιαφέρον, ενώ πλέον συνεχίζεται στη Θεσσαλονίκη και την πίστα του Barbarella Live Party.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024