211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ιουλία Καλλιμάνη: «Νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη για την ομάδα μου»

Ιουλία Καλλιμάνη
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Οι δηλώσεις της Ιουλίας Καλλιμάνη για την καριέρα της στο τραγούδι.

Η Ιουλία Καλλιμάνη ήταν πρόσφατα καλεσμένη στην εκπομπή του ANT1, «The 2Night Show» – συγκεκριμένα το βράδυ της Δευτέρας.

Μεταξύ άλλων, η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για ένα περιστατικό που συνέβη πρόσφατα, με ένα πανέρι που πετάχτηκε στο πρόσωπό της.

Για το συγκεκριμένο περιστατικό, η τραγουδίστρια δήλωσε: «Όταν έπεσε το πανέρι με τα λουλούδια στο πρόσωπό μου, φοβήθηκα, είμαι σίγουρη ότι δεν το έκαναν επίτηδες».

Ιουλία Καλλιμάνη: «Νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη για την ομάδα μου»

Παράλληλα, μίλησε για την καριέρα της, λέγοντας: «Κατάλαβα ότι όταν ηρεμεί η ψυχή σου αλλάζουν τα πράγματα, όταν ταπεινώνεσαι και δεν εύχεσαι να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα. Πριν από μία πενταετία έλεγα στη μαμά μου “μα γιατί αυτή και όχι εγώ;” και μου απάντησε “τρώει από τη σκάφη σου;”. Είχε απόλυτο δίκιο. Είμαι πολύ ευτυχισμένη, χαίρομαι για όλα όσα μου συμβαίνουν. Νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη για την ομάδα μου που με στηρίζει».

Παράλληλα συνεχίζει τις εμφανίσεις της στο «Tokyo Theater Athens», όπου «σαρώνει» για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν. 

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια επέστρεψε στην ίδια πίστα μέσα από μια πρεμιέρα που έγινε την Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου – δες εδώ τις επερχόμενες πρεμιέρες. 

Πλέον το σχήμα έχει κλείσει πέντε γεμάτους μήνες ζωής στην Αθήνα και είναι ένα από τα κορυφαία προγράμματα όσον αφορά στη λαϊκή διασκέδαση.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024