211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Imam Baildi | Για μια εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη

imam baildi χαμογελαστοι σκεφτονται την νεα τους εμφανιση
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε θα τους απολαύσει το κοινό της συμπρωτεύουσας; 

Οι Imam Baildi συμπληρώνουν 10 χρόνια πετυχημένης δισκογραφικής πορείας και παρουσιάζουν ένα ολοκαίνουργιο πρόγραμμα με τραγούδια από το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον. Οι επιτυχίες που μας έχουν χαρίσει είναι πολλές και με αυτές παρουσιάζουν μοναδικές live βραδιές που ξεσηκώνουν για τα καλά το κοινό τους.

Δες επίσης:Συγχωροδοπέταλα Κωστής Μαραβέγιας Στίχοι

Μια από αυτές, και αυτή που έρχεται στη Θεσσαλονίκη! Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να πάρει μια γεύση από το album τους που θα κυκλοφορήσει τη νέα χρονιά, θα απολαύσουν ζωντανά επί σκηνής το πρώτο single, της νέας τους δουλειάς, που έχει τίτλο «Χαρά μου», που είχε κυκλοφορήσει το 1952 σε μουσική του Τάκη Μωράκη και σε στίχους του Κώστα Πρετεντέρη και του Γιώργου Οικονομίδη. Επίσης το «Δε μου φταίει κανείς», σε μουσική των «ImamBaildi» και την ήδη αγαπημένη από κοινό και κριτικούς διασκευή του. Μια μοναδική καλοκαιρινή βραδιά που δεν θα πρέπει κανείς να χάσει.

Δες επίσης:Mad Video Music Awards 2018: Οι πρώτοι καλλιτέχνες που θα δούμε on stage

Imam Baildi | Για μια εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη

Το αγαπημένο συγκρότημα θα εμφανιστεί στο Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας  τη Δευτέρα 25/6 και ώρα 21:30, στον αύλειο χώρο της Μονής Λαζαριστών με Είσοδο Ελεύθερη για το κοινό.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024