211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ηλίας Βρεττός | Στιγμιότυπα από την έξοδο από το νοσοκομείο

ο Ηλίας Βρεττός χαμογελαστος σκεφτεται την νεα του επιτυχια
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Εξιτήριο πήρε ο διάσημος καλλιτέχνης 

Εξιτήριο μετά από 15 μέρες νοσηλείας, ύστερα από το σοβαρό τροχαίο που είχε το πρωί της Καθαράς Δευτέρας, πήρε ο Ηλίας Βρεττός. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης αποχώρησε από το νοσοκομείο Metropolitan και φυσικά οι κάμερες περίμεναν να τον απαθανατίσουν.

Δες επίσης: Frangelico | Ποιος διάσημος καλλιτέχνης διασκέδασε εκεί

Ο καλλιτέχνης συνάντησε τους δημοσιογράφους κατά την έξοδό του από το νοσοκομείο και με δάκρυα στα μάτια και εμφανώς συγκινημένος και δεν δίστασε να κάνει δηλώσεις στην κάμερα για όλα όσα συνέβησαν.

Δες επίσης:Vogue Club | Σαρωτική πρεμιέρα για τον Κωνσταντίνο Αργυρό

“Το πιο σημαντικό απ’ όλα, είμαι πάρα πολύ συγκινημένος από αυτό, είναι η αγάπη και το ενδιαφέρον του κόσμου. Κάνω μια δουλειά που απευθύνεται στον κόσμο, αλλά τόση αγάπη δεν έχω ξαναεισπράξει ποτέ στη ζωή μου. Αυτή η αγάπη για μένα ήταν δύναμη, με έκανε να παλέψω, με έκανε να αντέξω ό,τι πέρασα αυτές τις δυο εβδομάδες. Βγαίνω νικητής. Τα χειρουργεία πέτυχαν, υπάρχει πολύς δρόμος και μεγάλος αγώνας για την αποκατάσταση αλλά εφ’ όσον θα γίνω καλά και θα γίνω τελείως καλά, να είστε σίγουροι γι’ αυτό, δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο”, ανέφερε ο καλλιτέχνης που φέτος εμφανιζόταν στο Φωταέριο με τον Γιάννη Πλούταρχο!

Ηλίας Βρεττός | Στιγμιότυπα από την έξοδο από το νοσοκομείο

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024