211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ηλίας Βρεττός | Έχεις δει ποτέ τον αδερφό του;

χαμογελαστος ο αδερφοςς του Ηλία Βρεττου
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μας τον σύστησε μέσα από το Instagram

Μια ευχάριστη έκπληξη επεφύλασσε στους θαυμαστές του ο Ηλίας Βρεττός, καθώς φωτογραφήθηκε μαζί με τον αδερφό του, Δημήτρη, για το περιοδικό Hello. Τα δύο γοητευτικά αδέρφια, ποζάρουν μαζί για πρώτη φορά και φυσικά κερδίζουν όλες τις εντυπώσεις.

Δες επίσης: Frangelico | ΠΑΝΙΚΟΣ με την πρεμιέρα του Γιώργου Τσαλίκη!

Από τη φωτογράφιση, ο τραγουδιστής έκανε μια ανάρτηση στο Instagram. Ένα στιγμιότυπο από αυτήν και φυσικά μας συστήνει για πρώτη φορά τον αδερφό του. Και φυσικά και εκείνος, είναι εξίσου όμορφος και γοητευτικός με τον διάσημο αδερφό του.

Δες επίσης: Μελίνα Ασλανίδου | Πού και πότε ξεκινά εμφανίσεις;

Ο Ηλίας την περίοδο αυτή συνεχίζει τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις του στη σκηνή του Φωταέριο μαζί με τον Γιάννη Πλούταρχο. Μια συνεργασία που αποτέλεσε και μεγάλη έκπληξη τη φετινή σεζόν και φυσικά κατέχει μια από τις πρωταγωνιστικές θέσεις στην προτίμηση του κοινού φέτος. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ο Ηλίας Βρεττός και ο Γιάννης Πλούταρχος ενώνουν τις φωνές και τις δυνάμεις τους και απογειώνουν το κέφι και τη διασκέδαση! Mια συνεργασία που αναμφίβολα θα θέλαμε να την δούμε να επαναλαμβάνεται κάποια στιγμή στο μέλλον! Ωστόσο, προς το παρόν συνεχίζουν δυναμικά τις εμφανίσεις.

Ηλίας Βρεττός | Η ανάρτηση μαζί με τον αδερφό του 

https://www.instagram.com/p/Be5McVDHxGI/?taken-by=vrettos_ilias

https://www.instagram.com/p/Be4jUzogIBs/?taken-by=grhello

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024