211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Hotel Ερμού: Τρεις μήνες ακραίας επιτυχίας για την Άννα Βίσση – και πάλι

Άννα Βίσση
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα μια εβδομάδα αδιαπραγμάτευτης επιτυχίας από την απόλυτη Ελληνίδα σταρ.

Η  Άννα Βίσση επιστρέφει για όγδοη συνεχόμενη χρονιά στο αγαπημένο της «Hotel Ερμού», με μια φαντασμαγορική πρεμιέρα που πραγματοποιήθηκε στις 15 Δεκεμβρίου. Παρά την ελαφρά καθυστέρηση λόγω τεχνικών προβλημάτων, η Άννα Βίσση κατάφερε να κάνει την επίσημη έναρξη του προγράμματος, σε έναν ολοκαίνουριο χώρο στην οδό Πειραιώς 130.

Η αλλαγή του χώρου σηματοδοτεί και μια νέα αρχή για το «Hotel Ερμού», υποσχόμενη ακόμα περισσότερη λάμψη και μαγεία στις νύχτες της Αθήνας. Και φέτος, οι λάτρεις της μουσικής και του θεάματος ζουν μια μοναδική εμπειρία, καθώς κάθε Παρασκευή και Σάββατο, η Ελληνίδα σταρ και το «Hotel Ερμού» μας ταξιδεύουν σε ένα ταξίδι μουσικής και ψυχαγωγίας που ξεχωρίζει.

Η Άννα Βίσση, καλλιτέχνις με μια μακρά και επιτυχημένη καριέρα, σε συνεργασία με την ταλαντούχα μπάντα της, έχει δημιουργήσει μια μοναδική συνταγή. Αυτή η συνταγή συνδυάζει την εκπληκτική φωνή της με τον ρυθμό και την ενέργεια που μόνο ένα live σόου μπορεί να προσφέρει.

Η περασμένη εβδομάδα, το νυχτερινό κέντρο ήταν για μια ακόμα φορά ασφυκτικά γεμάτο. Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του, το «Hotel Ερμού» παρουσίασε το “απόλυτο show κάθε Παρασκευή & Σάββατο”, και όχι άδικα!

Οι βραδιές με την Άννα Βίσση στο πιο αγαπημένο στέκι της πόλης δεν είναι απλά ζωντανές εμφανίσεις, είναι μια εμπειρία που αξίζει να ζήσει κανείς.

Ένας συνδυασμός μουσικής, θεάματος και συναίσθηματος που μαγνητίζει το ενδιαφέρον και αφήνει ανεξίτηλο αποτύπωμα στη μνήμη του κοινού.

Hotel Ερμού: Τρεις μήνες ακραίας επιτυχίας για την Άννα Βίσση – και πάλι

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024