211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Τσαλίκης | Συνεχίζει το sold out tour στην Αμερική!

ο Γιώργος Τσαλίκης σκεφτεται στην Αμερικη το τραγουδι του
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Συνεχίζει να είναι κοντά στο κοινό του στη μακρινή ήπειρο 

Ο Γιώργος Τσαλίκης μέσα σε 2 χρόνια έκανε 3 sold out περιοδείες σε Αμερική και Καναδά, σε περισσότερες από 15 πολιτείες και ετοιμάζεται για ακόμα 4 εμφανίσεις από την παραμονή της πρωτοχρονιάς και μέχρι τα μέσα του Γενάρη.

Η τελευταία του περιοδεία εκεί διήρκησε ενάμιση μήνα, περιελάμβανε 11 εμφανίσεις που σημείωσαν τέτοια επιτυχία. Έτσι η συνέχεια αυτή ήταν μονόδρομος για τον καλλιτέχνη, που αναμένεται να εμφανιστεί σύντομα σε Νέα Υόρκη, Κάλγκαρι, Σικάγο και Σαν Φρανσίσκο.

Παράλληλα, ύστερα από πολύμηνη απουσία από τα δισκογραφικά δρώμενα, ο τραγουδιστής επιστρέφει σε καινούρια δισκογραφική στέγη, την Epic Music – Minos EMI / Universal με νέο single, που αναμένεται να αγαπηθεί πολύ από το κοινό του, ενώ βρίσκεται και σε συζητήσεις για τις επόμενες εμφανίσεις του σε κάποια πίστα της Αθήνας.

Την τελευταία φορά που είδαμε τον καλλιτέχνη σε πίστα της Αθήνας, ήταν το φθινόπωρο του 2016, όταν εμφανίστηκε στο Caramela με την Χριστίνα Κολέτσα. Να τον δούμε και πάλι εκεί; Σύντομα θα μάθουμε. Πάντως το μόνο βέβαιο είναι πως ο τραγουδιστής ετοιμάζει πολύ δυναμικά την επιστροφή του και θα αφήσει και πάλι ανεξίτηλο το στίγμα του στη διασκέδαση!

Γιώργος Τσαλίκης | Συνεχίζει το sold out tour στην Αμερική!

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024