211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Σαμπάνης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο – Τι συνέβη;

Γιώργος Σαμπάνης εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η αναβολή των εμφανίσεών του

Ο Γιώργος Σαμπάνης βρίσκεται στο νοσοκομείο τις τελευταίες ώρες λόγω σοβαρής γαστρεντερίτιδας που έχει υποστεί. Αποτέλεσμα αυτού, η αναβολή των εμφανίσεών του στο Acro αυτή την Παρασκευή και το Σάββατο, 11 και 12 Ιανουαρίου.

Ποιοι καλλιτέχνες έρχονται στη θέση του Κωστή Μαραβέγια;

Το νυχτερινό κέντρο μέσα από μια ανάρτηση ενημέρωσε το κοινό για την εξέλιξη αυτή που κανείς δεν περίμενε. Οι θαυμαστές του ήδη αναμένουν ο καλλιτέχνης να γίνει καλά και να επιστρέψει στις εμφανίσεις του. Δες παρακάτω την ανάρτηση του κέντρου μέσα από την οποία ενημέρωσε για την εξέλιξη αυτή. Δες παρακάτω τι ανέφεραν οι υπεύθυνοι.

Δες επίσης: IFPI airplay chart: Ποιο τραγούδι βρέθηκε στην πρώτη θέση για το 2018;

«Ενημερώνουμε τους χιλιάδες θαυμαστές του Γιώργου Σαμπάνη, ότι λόγω μιας σοβαρής γαστρεντερίτιδας που τον ταλαιπωρεί από σήμερα Τρίτη 8/1 και της εισαγωγής του στο νοσοκομείο, κατόπιν εντολής των γιατρών του, θα πρέπει να παραμείνει για λίγες μέρες στο νοσοκομείο και μακριά από τη σκηνή του ACRO Club αυτή την Παρασκευή και το Σάββατο.
Ο Γιώργος Σαμπάνης είναι ο πιο αγαπητός, δημοφιλής και ανατρεπτικός τραγουδιστής της νεότερης γενιάς, σταθερή αξία στη νυχτερινή διασκέδαση.», ανέφερε το κέντρο στην ανάρτηση που έκανε.

Γιώργος Σαμπάνης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο – Τι συνέβη;

https://www.instagram.com/p/BsYbZAqAt-B/

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024