211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Μαζωνάκης: Βραβεύτηκε στη σκηνή της 86ης ΔΕΘ

Γιώργος Μαζωνάκης πιστες αθηνας μουσικα σχηματα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Τι ανέφερε ο ίδιος. 

Το απόγευμα της Δευτέρας, 12 Σεπτεμβρίου 2022, η διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo υποδέχθηκε τον Γιώργο Μαζωνάκη  και τον τίμησε για την πρωτοβουλία του «Μπουζούκι. Οι Ευαίσθητες Χορδές», τονίζοντας την πολυεπίπεδη συμβολή του στην ανάδειξη του οργάνου αυτού. Ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo, κ. Κυριάκος Ποζρικίδης, παρέδωσε στον τραγουδιστή ένα τιμητικό βραβείο – κλειδί του σολ και μια συλλεκτική φωτογραφία από το Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης του 1972 με μια παρτιτούρα του τραγουδιού του Δώρου Γεωργιάδη «Αν ήμουν πλούσιος» που κέρδισε εκείνη τη χρονιά, αλλά και ένα λεύκωμα για την πολύχρονη ιστορία της ΔΕΘ.

«Καλησπέρα σας, τιμητικό βραβείο για το «Μπουζούκι. Ευαίσθητες χορδές» που ανήκει σε όλους μας. Υποδοχή, χορός από την τιμώμενη χώρα της ΔΕΘ ΗΑΕ. Οι άνθρωποι είναι παντού οι ίδιοι ανεξάρτητα από θρησκείες, πολιτικές πεποιθήσεις, φύλο, χρώμα κλ. Έκθεση «Κύματα Προσφυγιάς», ξαναθυμόμαστε ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο. Οι Έλληνες έχουμε περάσει από εγκατάλειψη, διωγμούς, προσφυγιά … δηλαδή να μην ξεχνάμε την ανθρωπιά μας. Από ξένο τόπο με οδηγό την πίστη…Θεσσαλονίκη καλησπέρα..», ανέφερε ο ίδιος μέσα από τα social media του λίγο αργότερα. Δες παρακάτω την ανάρτησή του.

Γιώργος Μαζωνάκης: Βραβεύτηκε στη σκηνή της 86ης ΔΕΘ

Παράλληλα, ο αγαπημένος καλλιτέχνης είναι πανέτοιμος να κάνει την πρεμιέρα του στο Κέντρο Αθηνών, μαζί με τον Διονύση Σχοινά, το βράδυ της Πέμπτης, 15 Σεπτεμβρίου 2022, ενώ με το πρόγραμμά του θα είναι κοντά μας κάθε Πέμπτη και Σάββατο.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024