211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Μαζωνάκης και Σάκης Ρουβάς μαζί τον ερχόμενο χειμώνα

ο Γιώργος Μαζωνάκης και Σάκης Ρουβάς χαμογελαστοι σκεφτονται την συνεργασια τους
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Οι δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες μαζί στη σκηνή

14 χρόνια μετά την τελευταία τους συνεργασία, Γιώργος Μαζωνάκης και Σάκης Ρουβάς φαίνεται πως ετοιμάζονται να συνεργαστούν ξανά τον ερχόμενο χειμώνα. Την είδηση αποκάλυψε ο πρώτος, σε τηλεοπτικές του δηλώσεις.

Δες επίσης:Daddy | Η Θωμαή Απέργη με καινούριο single

Όσο για το μέρος που θα λάβει μέρος η συνεργασία, αυτό δεν αποκαλύφθηκε από τον τραγουδιστή. Πάντως, η προηγούμενη συνεργασία τους, με την Έλενα Παπαρίζου. είχε πραγματοποιηθεί στην πίστα του Fever τον χειμώνα 2004-05.

Δες επίσης:Vogue Club | Ποιος διάσημος καλλιτέχνης διασκέδασε εκεί;

Γιώργος Μαζωνάκης και Σάκης Ρουβάς μαζί τον ερχόμενο χειμώνα

«Θέλει δέκα τοις εκατό ακόμα για να το κλείσω. Το χειμώνα μιλάω με το Σάκη Ρουβά να ξαναβρεθούμε», αποκάλυψε ο τραγουδιστής. «Και κάτι ακόμα συζητάμε, θα το δούμε, δεν μπορώ να πω σίγουρα», πρόσθεσε και εξήγησε ότι πρόκειται για έναν τρίτο άνδρα που είναι υποψήφιος να ενταχθεί στο σχήμα. «Ήμασταν μαζί το ‘04 ή το ’05, αν θυμάμαι καλά. Με την Παπαρίζου και τον Σάκη τότε», ανακάλεσε ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Τον χειμώνα αυτό τον απολαύσαμε στην πίστα του Έναστρον, μαζί με την Πάολα και τον Στέλιο Ρόκκο, ένα σχήμα που κέρδισε για τα καλά τις εντυπώσεις! Και η επόμενη σεζόν, έρχεται για τον καλλιτέχνη ακόμα πιο εντυπωσιακή.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024