211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πρεμιέρα για το Γιώργο Μαζωνάκη και τη Μαλού

Γιώργος Μαζωνάκης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Οι 2 καλλιτέχνες ξεκίνησαν τις εμφανίσεις τους στο Stage Live!

Μπορεί οι εμφανίσεις του στην Αθήνα και την πίστα του Έναστρον να έχουν ολοκληρωθεί εδώ και καιρό, όμως ο Γιώργος Μαζωνάκης επέστρεψε δυναμικά κοντά στο κοινό του με νέες εμφανίσεις στην Θεσσαλονίκη και το Stage Live, έχοντας στο πλευρό τη Μαλού.

Το βράδυ της Παρασκευής, 28 Απριλίου, οι δύο τραγουδιστές έδωσαν το πρώτο τους ραντεβού με το κοινό τους και απογείωσαν για τα καλά τη διασκέδαση. Το πρόγραμμα, γεμάτο από τις επιτυχίες του γνωστού καλλιτέχνη – και όχι μόνο- ξεσήκωσε για τα καλά το κοινό της πόλης που κατέκλυσε το αγαπημένο στέκι. Ο φωτογραφικός φακός βρέθηκε εκεί και απαθανάτισε στιγμές από την πρεμιέρα που θα βρεις παρακάτω.

Το σχήμα πήρε τη σκυτάλη από τη Νατάσσα Μποφίλιου, που εμφανιζόταν εκεί πριν λίγο καιρό, ενώ το χειμώνα στη σκηνή του είδαμε το σχήμα Αντώνης Ρέμος – Χρήστος Δάντης που πλέον απολαμβάνουμε στην Αθήνα και το Fantasia. Και πλέον, Γιώργος Μαζωνάκης και Μαλού έρχονται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον στη διασκέδαση της συμπρωτεύουσας κάθε Παρασκευή και Σάββατο από το χώρο του αγαπημένου μαγαζιού. Ποια θα είναι τα επόμενα βήματα του τραγουδιστή; Δες τι σκοπεύει να κάνει τον επόμενο χειμώνα εδώ!

 

Γιώργος Μαζωνάκης – Μαλού: Φωτογραφίες από την πρεμιέρα

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024