211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Γιαννιάς | Βάφτισε τον γιο του!

o Γιώργος Γιαννιάς φωτογραφιζεται με την οικογενεια του
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια ξεχωριστή μέρα για τη διάσημη οικογένεια

Ο Γιώργος Γιαννιάς και η Ελευθερία Παντελιδάκη βάφτισαν τον γιο τους,  την Δευτέρα 2 Ιουλίου. Τα βαφτίσια πραγματοποιήθηκαν στην Αγία Μαρίνα στο Πόρτο Ράφτη, σε μία τελετή όπου το παρών έδωσαν φίλοι αλλά και συγγενείς του ευτυχισμένου ζευγαριού.

Δες επίσης:Posidonio | Η επιτυχία συνεχίζεται για τον Πάνο Κιάμο

Ο μικρός πήρε το όνομα Στέφανος, το όνομα του Ροδίτη παππού, και τη μέρα εκείνη ήταν συνεχώς χαμογελαστός! Οι διάσημοι γονείς του δεν έπαψαν να λάμπουν από ευτυχία τη μέρα εκείνη ενώ είχαν στην αγκαλιά τους τον μικρό τους γιο.

Δες επίσης:Youtube | Αυτό το τραγούδι είναι η Νο1 τάση τώρα

Παράλληλα, ο τραγουδιστής δεν διανύει μια καλή περίοδο μόνο προσωπικά, αλλά και στον επαγγελματικό τομέα. Το νέο του τραγούδι, «Ετοιμάσου», κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες και ήδη ξεχώρισε και αγαπήθηκε από το κοινό του, ενώ συνεχίζει τις απόλυτα επιτυχημένες εμφανίσεις του, στο νυχτερινό κέντρο «Frangelico», ένα μαγαζί με το οποίο έχει συνδέσει στενά το όνομά του και η είδηση της επιστροφής του ενθουσίασε πολύ το κοινό του, που φυσικά κατακλύζει το κέντρο κάθε εβδομάδα. Δες παρακάτω στιγμιότυπα από την βάφτιση του μικρού γιου του τραγουδιστή, Στέφανου, αλλά και τους δύο τρισευτυχισμένους γονείς.

Γιώργος Γιαννιάς | Βάφτισε τον γιο του!

Γιώργος Γιαννιάς

Γιώργος Γιαννιάς

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024