211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιάννης Πλούταρχος – Πέγκυ Ζήνα: Λαμπερή πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη

ο Γιάννης Πλούταρχος με την Πέγκυ Ζήνα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Οι δύο τραγουδιστές στο Politia Live Clubbing

Μια μοναδική βραδιά πρεμιέρας είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι Θεσσαλονικείς το βράδυ της Παρασκευής, 18 Αυγούστου. Γιάννης Πλούταρχος και Πέγκυ Ζήνα, σε συνέχεια της χειμερινής τους συνεργασίας στο Ποσειδώνιο, έδωσαν το πρώτο μεγάλο τους ραντεβού στην πίστα του Politia Live Clubbing.

Οι δύο καλλιτέχνες και πολύ καλοί φίλοι έδωσαν το πρώτο τους ραντεβού το βράδυ της Παρασκευής και ξεσήκωσαν για τα καλά το κοινό της συμπρωτεύουσας. Μια μοναδική συνεργασία που φέρνει τα πάνω κάτω στη διασκέδαση και αναμφίβολα θα γίνει το νούμερο ένα σε αυτήν το φθινόπωρο αυτό.

Αυτό άλλωστε φάνηκε και από την πρώτη βραδιά του σχήματος. Σε τρελά κέφια, οι δύο καλλιτέχνες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και έφεραν τα πάνω κάτω στη διασκέδαση της συμπρωτεύουσας με τις μεγαλύτερες επιτυχίες και το καλύτερό τους πρόγραμμα. Παρακάτω θα βρεις αποσπάσματα από τη μεγάλη πρεμιέρα που ήρθε για να αφήσει το δικό της στίγμα στη διασκέδαση της πόλης και να φέρει τα πάνω κάτω! Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, οι δύο τραγουδιστές θα ενώνουν τις δυνάμεις τους και θα γίνονται οι απόλυτοι πρωταγωνιστές.

Γιάννης Πλούταρχος – Πέγκυ Ζήνα: Βίντεο από τη μεγάλη βραδιά:

Η έναρξη της Πέγκυς:

Πέγκυ Ζήνα και Γιάννης Πλούταρχος μαζί επί σκηνής:

 

Η έναρξη του Γιάννη Πλούταρχου στο Politia:

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024