211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιάννης Πλούταρχος | Πρεμιέρα για το «Γοργόνες και Μάγκες»

Γιάννης Πλούταρχος
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Στη σκηνή του θεάτρου Μπρόντγουαιη

Λαμπερή πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Τετάρτης ο Γιάννης Πλούταρχος με το μιούζικαλ «Γοργόνες και Μάγκες» στη σκηνή του θεάτρου Μπρόντγουαιη.  Μια από τις επιτυχημένες κινηματογραφικές παραγωγές της δεκαετίας του ΄60 ανέβηκε στο θεατρικό σανίδι δεκαετίες αργότερα, για πρώτη φορά, από την σκηνοθετική ματιά του Γιώργου Βάλαρη και κέρδισε τις εντυπώσεις.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης στον ρόλο του Γιάννη Πουλόπουλου ερμηνεύει τις μεγάλες επιτυχίες του έργου και εντυπωσιάζει. Μαζί του στη σκηνή, η Ζέτα Δούκα, ο Θανάσης Ευθυμιάδης, η Μαρία Κορινθίου, ο Παναγιώτης Πετράκης, ο Γιώργος Γαλίτης, η Αγγελική Λάμπρη, ο Γιώργος Βάλαρης, ο Πέτρος Ξεκούκης, ο Αιμίλιος Ράφτης, η Ηρώ Δημητριάδου και ο Τάσος Κωστής. Στην πρεμιέρα του έργου το παρών έδωσαν πολλοί διάσημοι. Ανάμεσα σε αυτούς και η καλή φίλη και συνάδελφος του Γιάννη Πλούταρχου, Πέγκυ Ζήνα, με την οποία εμφανίζονταν μαζί στο Ποσειδώνιο τον περασμένο χειμώνα (αλλά και στη συνέχεια στη Θεσσαλονίκη).

Φυσικά, τα σχέδια του καλλιτέχνη για την φετινή σεζόν ΔΕΝ τελειώνουν εδώ, αφού σύντομα θα κάνει πρεμιέρα στη σκηνή του Φωταέριο μαζί με τον Ηλία Βρεττό! Μια μοναδική μουσική συνάντηση που θα μονοπωλεί το ενδιαφέρον μας τον χειμώνα αυτό, κάθε Παρασκευή και Σάββατο!

Γιάννης Πλούταρχος | Πρεμιέρα για το «Γοργόνες και Μάγκες»

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024