211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιάννης Αγγελάκας και Παύλος Παυλίδης μαζί σε μια συναυλία!

Γιάννης Αγγελάκας και Παύλος Παυλίδης τραγουδουν σε συναυλια
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πού θα τους δούμε μαζί;

Ο Γιάννης Αγγελάκας (μαζί με τους 100°C) και ο Παύλος Παυλίδης (μαζί με τους B-Movies) συναντιούνται ξανά σε ένα μεγάλο και μοναδικό live.  Η περσινή κοινή συναυλία τους χαρακτηρίστηκε ως η σημαντικότερη της χρονιάς και δεν θα μπορούσε παρά να επαναληφθεί και φέτος!

Δες επίσης:Νατάσσα Μποφίλιου | Μάγεψε με την πρεμιέρα της στο Gazi Live!

Δύο εμβληματικές φιγούρες της εγχώριας ροκ σκηνής δίνουν και πάλι το ραντεβού τους πολύ σύντομα με μια συναυλία που φέρει ξανά τον τίτλο «από γιορτή σε γιορτή». Έτσι, για όλους εκείνους που δεν είχαν καταφέριε να δουν αυτή τη μοναδική μουσική συνύπαρξη, η συνεργασία επαναλαμβάνεται πολύ σύντομα!

Δες επίσης:Καπνός Ελένη Τσαλιγοπούλου Στίχοι

Αυτό το καλοκαίρι θα τους απολαύσουμε σε ένα μεγάλο live το Σάββατο 2 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού.  Η προπώληση ξεκινάει από 10 ευρώ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους, θα συνεχιστεί στα 12 ευρώ. Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 14 ευρώ. να θυμίσουμε ότι φέτος θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε ακόμα μια μεγάλη μουσική συνύπαρξη στο συναυλιακό προσκήνιο, αυτή ανάμεσα στον Σωκράτη Μάλαμα και τον Θανάση Παπακωνσταντίνου, οι οποίοι επίσης θα εμφανιστούν τον Ιούνιο στο Φάληρο και την πλατεία Νερού.

Γιάννης Αγγελάκας και Παύλος Παυλίδης μαζί σε μια συναυλία!

Γιάννης Αγγελάκας

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024