211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Φωταέριο: Πότε κάνει πρεμιέρα το σχήμα τελικά;

Φωταέριο Γιαννης Πλουταρχος εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Γιάννης Πλούταρχος και Μελίνα Ασλανίδου μαζί 

Γιάννης Πλούταρχος και Μελίνα Ασλανίδου ετοιμάζονται πυρετωδώς για την πρώτη τους συνάντηση στη σκηνή του Φωταέριο και αναμένεται να γίνουν οι απόλυτοι πρωταγωνιστές στη διασκέδαση φέτος. Οι δύο καλλιτέχνες θα έκαναν πρεμιέρα την Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου, όπως είχε γίνει αρχικά γνωστό στα social media, χωρίς όμως να έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από το νυχτερινό κέντρο.

Δες επίσης: Αθηνών Αρένα | Υπέρλαμπρη πρεμιέρα για Βανδή – Ρέμο!

Τώρα, μέσα από μια ανάρτηση του ίδιου του τραγουδιστή, μάθαμε την ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα το σχήμα. Όπως έκανε γνωστό ο καλλιτέχνης, οι δυο τους θα δώσουν το πρώτο τους ραντεβού στη σκηνή του κέντρου την Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου, και έκτοτε θα ξεκινήσουν μια σειρά εμφανίσεων που θα ξεχωρίσουν και πάλι.

Δες επίσης: Melisses και Τάμτα ξανά μαζί! Τι νέα συνεργασία ετοιμάζουν;

Δεν είναι η πρώτη φορά που θα δούμε τον Γιάννη Πλούταρχο στη σκηνή αυτή, αφού εκεί εμφανίστηκε και πέρσι μαζί με τον Ηλία Βρεττό. Για την Μελίνα Ασλανίδου θα είναι η πρώτη φορά που ανεβαίνει στην εν λόγω σκηνή και το μόνο βέβαιο είναι πωβς η σημεία της τόσο με το κέντρο όσο και με τον τραγουδιστή θα είναι άψογη.Εν αναμονή της μεγάλης αυτής πρεμιέρας που έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω στη διασκέδαση της Αθήνας !

Φωταέριο: Πότε κάνει πρεμιέρα το σχήμα τελικά;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024