211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Frangelico | Ο Γιώργος Τσαλίκης έρχεται στην πίστα του!

ο Γιώργος Τσαλίκης χαμογελαστος σκεφτεται την νεα του εμφανιση
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

O τραγουδιστής επιστρέφει στη νυχτερινή Αθήνα!

Το Frangelico, ύστερα από το τέλος των εμφανίσεων του Νίκου Μακρόπουλου και της Αμαρυλλίς, ετοιμάζεται να επιστρέψει και πάλι δυναμικά στην αθηναϊκή διασκέδαση με ένα νέο σχήμα – έκπληξη! Για πρώτη φορά στην καριέρα του, ο Γιώργος Τσαλίκης ανεβαίνει στην πίστα του και ετοιμάζεται να προκαλέσει τον απόλυτο πανικό!

Δες επίσης: Βαλάντης | Επιστρέφει με νέο τραγούδι

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης απουσιάζει για περισσότερο από έναν χρόνο από τη διασκέδαση της Αθήνας και πλέον είναι έτοιμος να επιστρέψει πολύ δυναμικά, ύστερα από το τέλος της περιοδείας του στην Αμερική, έχοντας στο πλευρό του την Αγγελική Ηλιάδη.

Δες επίσης: Ιερά Οδός | Τέλος εμφανίσεων για Θεοδωρίδου – Ασλανίδου

Την πολυαναμενόμενη αυτή συνεργασία έκανε γνωστή το ίδιο το νυχτερινό κέντρο μέσα από μία ανάρτηση πριν από λίγες μέρες. Μπορεί ακόμα να μην έχει κάνει γνωστή την ημερομηνία της πρεμιέρας αλλά η συνεργασία είναι ήδη γεγονός και οι δύο καλλιτέχνες έχουν δώσει τα χέρια με το κέντρο. Εν αναμονή της μεγάλης πρεμιέρας που θα μας ξεσηκώσει για τα καλά. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, με νέες επιτυχίες στις αποσκευές του ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω κάτω στην διασκέδαση της πόλης από νέα πίστα!

Frangelico | Ο Γιώργος Τσαλίκης έρχεται στην πίστα του!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024