211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Το Fix επέστρεψε με την απόλυτη πρεμιέρα του χειμώνα

fix Σακης Ρουβας Στελιος Ροκκος εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Σάκης Ρουβάς και Στέλιος Ρόκκος ξανά μαζί ύστερα από 19 χρόνια!

Η πόλη της Θεσσαλονίκης γέμισε από λαμπερές πρεμιέρες την περασμένη Παρασκευή. Ανάμεσα σε αυτές το Fix Live που επέστρεψε με μία εντυπωσιακή εκδήλωση. Οι θαμώνες έζησαν μια μοναδική εμπειρία και το ενδιαφέρον του κοινού ήταν στραμμένο προς τη σκηνή.

Όσο στην Αθήνα Δέσποινα Βανδή και Αντώνης Ρέμος, έκλεψαν τις εντυπώσεις στο Αθηνών Αρένα, στη Θεσσαλονίκη ήταν η σειρά του Σάκη Ρουβά και του Στέλιου Ρόκκου να κατακτήσουν το κοινό με την εκρηκτική τους παρουσία.

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο από τη λαμπερή πρεμιέρα του Fix Live μαρτυρούν μια νύχτα γεμάτη μουσική, χορό και ενθουσιώδες κοινό. Οι δυναμικές εμφανίσεις των καλλιτεχνών άφησαν εποχή και υπόσχονται μια συναρπαστική συνέχεια στη σκηνή του Estate στην Αθήνα!

Μετά από 19 χρόνια, ο Σάκης Ρουβάς και ο Στέλιος Ρόκκος ενώνουν τις δυνάμεις τους για να χαρίσουν μια αξέχαστη εμπειρία στο κοινό τους.

Η παρουσία τους στη σκηνή εγγυάται μια συναρπαστική πορεία στον κόσμο των ζωντανών εμφανίσεων, κάνοντας το κοινό να περιμένει με μεγάλη ανυπομονησία την επόμενη στάση τους στην Αθήνα.

Το Fix επέστρεψε με την απόλυτη πρεμιέρα του χειμώνα

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Κορίνα Ψ. (@pskorina)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Κορίνα Ψ. (@pskorina)

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024