211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ευαισθησίες: Η Καίτη Γαρμπή το τραγουδά ξανά με τον Αναστάσιο Ράμμο

Ευαισθησίες εξώφυλλο
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ένα νέο ντουέτο φέρνει την επιτυχία ξανά στο προσκήνιο.

Οι «Ευαισθησίες» είναι μία από τις μεγαλύτερες και διαχρονικές επιτυχίες της Καίτης Γαρμπή με την υπογραφή του Φοίβου, έρχονται ξανά στο προσκήνιο μέσα από ένα μοναδικό ντουέτο με τον Αναστάσιο Ράμμο.

Οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες ενώνουν για πρώτη φορά τις φωνές τους και παρουσιάζουν τις «Ευαισθησίες» σε μια νέα εκδοχή.

Το γνωστό τραγούδι, σε μουσική και στίχους του Φοίβου, κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 1997, στο ομότιτλο album της Καίτης Γαρμπή, που έγινε τριπλά πλατινένιο και θεωρείται μία από τις καλύτερες και πιο εμπορικές δισκογραφικές δουλειές των ‘90s.

Την διασκευή και παραγωγή του τραγουδιού έκαναν οι Arcade.

Η επανεκτέλεση θα κυκλοφορήσει τη Δευτέρα 8 Απριλίου από την Panik Platinum.

Ευαισθησίες: Η Καίτη Γαρμπή το τραγουδά ξανά με τον Αναστάσιο Ράμμο

Πού τραγουδάει η Καίτη Γαρμπή:

Η τραγουδίστρια είναι κοντά στο κοινό κάθε Παρασκευή βράδυ, από τις 23 Φεβρουαρίου 2024, και κάθε Παρασκευή με το πιο ανεβαστικό πρόγραμμα στην Αθήνα, από τον χώρο του «Voodoo Athens». Την αγαπημένη τραγουδίστρια πλαισιώνει ο γιος της, Δημήτρης Σχοινάς, με τον οποίο μάλιστα συνεργάζεται σταθερά τα τελευταία χρόνια.

Μετά το τέλος αυτών, εκείνη και ο γιος της Δημήτρης Σχοινάς, θα βρεθούν μέσα στον Μάιο 2024 στη μακρινή Αυστραλία για τέσσερις μοναδικές συναυλίες. 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024