211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Έλλη Κοκκίνου: Με ποιο πρόγραμμα διασκέδασε το βράδυ του Σαββάτου;

Έλλη Κοκκίνου που τραγουδαει εμφανισεις κρατηση μπουζουκια 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Όλα όσα μοιράστηκε μέσα από τα στόρις της στο Instagram

H Έλλη Κοκκίνου πριν από λίγο καιρό ολοκλήρωσε και τις τελευταίες εμφανίσεις για τη σεζόν, από την πίστα του Vogue στη Θεσσαλονίκη μαζί με τον Νότη Σφακιανάκη. Έκτοτε αναμένουμε τα επόμενα βήματά της και τις νέες συνεργασίες της, ωστόσο, στο μεταξύ η αγαπημένη τραγουδίστρια διασκεδάζει και απολαμβάνει συναδέλφους της.

Δες επίσης: Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους

Ύστερα από το ΥΤΟΝ και τον Νίκο Βέρτης όπου βρέθηκε πρόσφατα και ανέβηκε στην σκηνή μαζί τους (δες εδώ το αντίστοιχο άρθρο και θυμήσου αυτή τη βραδιά) τώρα διασκέδασε με τον Γιώργο Σαμπάνη στο Romeo Club, ένα μαγαζί όπου και η ίδια έχει εμφανιστεί πολλές φορές στο παρελθόν.

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

Την τραγουδίστρια επισκέφθηκε στο τραπέζι της ο οικοδεσπότης και φυσικά της παραχώρησε το μικρόφωνο με εκείνη να ερμηνεύει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της και φυσικά κέρδισε το πιο θερμό χειροκρότημα από το κοινό. Δες παραάτω μερικά αποσπάσματα από όλα όσα ανέβασε η ίδια στα στορις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενώ παράλληλα, αναμένουμε τα επόμενα βήματά της και κάποια συνεργασία με πίστα της Αθήνας.

Έλλη Κοκκίνου: Με ποιο πρόγραμμα διασκέδασε το βράδυ του Σαββάτου;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024